Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Football League: Κέρδισε Καλλιθέα και… βαθμό η ΑΕΚ

Football League: Κέρδισε Καλλιθέα και… βαθμό η ΑΕΚ

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
29/3/2015 17:12
Με τον Μακόλεϊ Κρισάντους να ανοίγει λογαριασμό με τη φανέλα της ΑΕΚ, η «Ένωση» κέρδισε με 2-0 την Καλλιθέα στον Ταύρο και αύξησε τη διαφορά ενόψει των πλει-οφ.

Χωρίς να χρειαστεί να πιάσει υψηλή απόδοση, η ΑΕΚ κέρδισε με 2-0 την Καλλιθέα στον κακό αγωνιστικό χώρο του Ταύρου και πήρε ακόμα μια νίκη στο νότιο όμιλο της Football League μια αγωνιστική πριν την ολοκλήρωση της κανονικής διάρκειας.

Ντούνης (31’) και Κρισάντους (48’) πέτυχαν τα γκολ της «Ένωσης», με το δεύτερο να ανοίγει λογαριασμό με την κιτρινόμαυρη φανέλα.

Με τη νίκη η ομάδα του Τραϊανού Δέλλα έφτασε ξανά τους 62 βαθμούς, μετά τους τρεις βαθμούς που της αφαιρέθηκαν εξαιτίας των επεισοδίων στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό, ενώ κέρδισε και έναν ακόμα πόντο για τη διαδικασία των πλέι-οφ μετά την ήττα της Παναχαϊκής (2-1 από Χανιά) και του Απόλλωνα Σμύρνης (3-1 από Επισκοπή).

Ο Τραϊανός Δέλλας πραγματοποίησε αρκετές αλλαγές στην ενδεκάδα και η ΑΕΚ δεν ξεκίνησε καλά το παιχνίδι. Αυτό προσπάθησε να το εκμεταλλευτεί η Καλλιθέα, η οποία είχε την πρώτη μεγάλη στιγμή στο 17’, με τον Ντουρμισάι να βγαίνει απέναντι από τον Βούρα αλλά να στέλνει τη μπάλα πάνω από την εστία.

Η ευκαιρία των γηπεδούχων έδειξε να «αφυπνίζει» την ΑΕΚ, η οποία ανέβασε ρυθμό και στο 31’ έφτασε στο γκολ με σουτ του Ντούνη έπειτα από σέντρα του Αραβίδη. Η Καλλιθέα είχε δύο καλές στιγμές για να απαντήσει άμεσα, ωστόσο ο Βούρας αντέδρασε σωστά σε προσπάθεια του Φράγκου στο 33’ αλλά και σε σουτ του Αρναρέλη στο 36’.

Δύο λεπτά μετά ο Κρισάντους έχασε διπλή ευκαιρία για να χριστεί σκόρερ, με τον Μοσχονά να απομακρύνει την προσπάθεια του Νιγηριανού επιθετικού. Ωστόσο ο φορ της «Ένωσης» κατάφερε να σκοράρει στο ξεκίνημα της επανάληψης. Μετά από αντεπίθεση στο 48’, ο Ντακόλ έδωσε στον Κρισάντους και αυτός με ωραίο πλασέ «έγραψε» το 2-0, ανοίγοντας λογαριασμό με τη φανέλα της ΑΕΚ.

Στα υπόλοιπα λεπτά η Καλλιθέα προσπάθησε να πετύχει ένα γκολ και να επιστρέψει στο ματς, απειλώντας στο 50’ με προβολή του Ντουρμισάι, ενώ στο 63’ ο Βούρας πρόλαβε τον Φράγκο που είχε βρεθεί απέναντι στον γκολκίπερ της ΑΕΚ.

Η «Ένωση» είχε κατεβάσει ρυθμό και η μοναδική ευκαιρία της μετά το 2ο γκολ ήρθε στο 83’ με κεφαλιά του Σαρρή που έδιωξε πάνω στη γραμμή ο Τεγούσης.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.