Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Προκριματικά Euro: Διέλυσε την Κύπρο το Βέλγιο, στην κορυφή με Μπέιλ η Ουαλία (videos)

Προκριματικά Euro: Διέλυσε την Κύπρο το Βέλγιο, στην κορυφή με Μπέιλ η Ουαλία (videos)

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
29/3/2015 00:17
Κανένα πρόβλημα δεν συνάντησε απέναντι στην Κύπρο το Βέλγιο, το οποίο πήρε εμφατική νίκη με 5-0 στις Βρυξέλες και έφτασε τους 8 βαθμούς στον όμιλο.

Η Κύπρος έπαιζε με αρκετές απουσίες και δεν κατάφερε να γλιτώσει τη συντριβή. Οι γηπεδούχοι είχαν μεγάλη ευκαιρία με τον Ντε Μπρούιν (11') και στο 20' πήραν το προβάδισμα με σουτ του Φελαινί. Το δεύτερο γκολ ήρθε στο 34', με τον Αζάρ να βγάζει ωραία σέντρα και τον Μπεντέκε να γράφει το 2-0 με κεφαλιά.

Στο 66’ ο Φελαινί βρήκε για δεύτερη φορά δίχτυα με σουτ από το ύψος της περιοχής, ενώ ένα λεπτό μετά ο Αζάρ «έγραψε» το 4-0 με όμορφο πλασέ. Το τελικό 5-0 διαμόρφωσε στο 80’ ο Μπατσουαγί, ο οποίος σκόραρε στο διεθνές ντεμπούτο του, βάζοντας το… κερασάκι στην τούρτα στην εμφατική νίκη των Βέλγων.

Θρίαμβος για Ουαλία με Μπέιλ, πρώτη νίκη με Τζέκο για Βοσνία


Προκριματικά Euro: Διέλυσε την Κύπρο το Βέλγιο, στην κορυφή με Μπέιλ η Ουαλία (videos)
Με πρωταγωνιστή τον Γκάρεθ Μπέιλ (δύο γκολ και ασίστ), η Ουαλία κέρδισε με 3-0 στο Ισραήλ και ανέβηκε προσωρινά στην κορυφή του ομίλου (Βέλγιο και Ισραήλ έχουν παιχνίδι λιγότερο).

Οι Ουαλοί άνοιξαν το σκορ στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους με γκολ του Ράμσεϊ έπειτα από ασίστ του Μπέιλ και στην επανάληψη ο άσος της Ρεάλ «καθάρισε» τη νίκη για την ομάδα του Κόλεμαν.

Στο 50’ ο Μπέιλ «έγραψε» το 2-0 με απευθείας εκτέλεση φάουλ και ένα λεπτό μετά το Ισραήλ έμεινε με αριθμητικό μειονέκτημα λόγω αποβολής του Τίμπι. Το τελικό 3-0 διαμόρφωσε πάλι ο Μπέιλ (77’), φτάνοντας τα 4 γκολ στα προκριματικά.

Από την άλλη, την πρώτη της νίκη στον όμιλο πήρε η Βοσνία, η οποία κέρδισε με 3-0 στην Ανδόρα και έμεινε ζωντανή στη μάχη για την πρόκριση.

Πρωταγωνιστής των Βόσνιων ήταν ο Τζέκο, ο οποίος πέτυχε χατ-τρικ (13’, 49’, 62’) μετά από τρεις ασίστ του Λούλιτς!

Η βαθμολογία του 2ου ομίλου:


1. Ουαλία 11
2. Ισραήλ 9 *
3. Βέλγιο 8 *
4. Κύπρος 6
5. Βοσνία 5
6. Ανδόρα 0

*έχουν παιχνίδι λιγότερο






Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.