Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Προκριματικά Euro: Θρίαμβος για Κροατία, σκόραραν Πράνιτς και Σίλντεφελντ (video)

Προκριματικά Euro: Θρίαμβος για Κροατία, σκόραραν Πράνιτς και Σίλντεφελντ (video)

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
28/3/2015 22:45
Με τους Πράνιτς και Σίλντεφελντ να βρίσκουν δίχτυα, η Κροατία διέλυσε με 5-1 την Νορβηγία στο Ζάγκρεμπ και ξέφυγε προσωρινά με +3 από την Ιταλία στην κορυφή του ομίλου.

Εντυπωσιακή ήταν απέναντι στην Νορβηγία η Κροατία. Η ομάδα του Κόβατς διέλυσε με 5-1 τους Νορβηγούς στο Ζάγκρεμπ και πέρασε προσωρινά στο +3 από την 2η Ιταλία.

Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ στο 25ο λεπτό με τρομερό γκολ του Μπρόζοβιτς, ο οποίος χρίστηκε σκόρερ με εξαιρετικό σουτ έξω από την περιοχή της Νορβηγίας.

Στο 54’ ο Πέρισιτς σκόραρε με ανάλογο τρόπο για το 2-0, ενώ στο 65’ ο Όλιτς «έγραψε» το 3-0 και ουσιαστικά κλείδωσε τη νίκη για τους Κροάτες. Τρία λεπτά μετά η Νορβηγία κέρδισε πέναλτι αλλά ο Ελιογιονούσι έστειλε τη μπάλα στο δοκάρι, ενώ στο 74’ ο Τσόρλουκα άφησε τους γηπεδούχους με αριθμητικό μειονέκτημα, καθώς αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη.

Η Νορβηγία κατάφερε να μειώσει στο 81’ με ωραίο σουτ του Τετέι, ωστόσο κάπου εκεί ανέλαβαν οι δύο άσοι του Παναθηναϊκού. Μετά από κόρνερ του Σρνα στο 87’, ο Σίλντεφελντ (πέρασε στο 76’ αντί του Ράκιτιτς) «έγραψε» το 4-1 με κεφαλιά, ενώ το τελικό 5-1 διαμόρφωσε στο 90+3’ ο Πράνιτς (έπαιξε σε όλο το ματς) με σουτ μέσα από την περιοχή.

Εκτός αποστολής έμεινε ο Ομάρ Ελαμπντελαουΐ του Ολυμπιακού λόγω προβλήματος τραυματισμού λίγες ώρες πριν το παιχνίδι, ενώ ιστορία έγραψε ο Όντεγκααρντ, καθώς ο ποδοσφαιριστής της Ρεάλ αγωνίστηκε σε όλο το παιχνίδι και έγινε ο νεότερος παίκτης που έπαιξε σε προκριματικά Euro σε ηλικία 16 ετών και 101 ημερών

Στο άλλο παιχνίδι του ομίλου, το Αζερμπαιτζάν κέρδισε με 2-0 τη Μάλτα και πήρε την πρώτη του νίκη μετά από τέσσερις σερί ήττες.




Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.