Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Οι μισές ΠΑΕ δεν πήραν αδειοδότηση!

Οι μισές ΠΑΕ δεν πήραν αδειοδότηση!

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
22/5/2013 22:34
Οι μισές ομάδες της Σούπερ Λιγκ δεν κατάφεραν να πάρουν αδειοδότηση, όπως ανακοίνωσε η ΕΠΟ. Συγκεκριμένα απορρίφθηκαν οι φάκελοι των ΠΑΕ Παναθηναϊκός, Άρης, ΠΑΣ Γιάννινα, ΟΦΗ, Πανιώνιος και Πανθρακικός και για τυπικούς λόγους της ΑΕΚ και της Κέρκυρας. Βλέπει Ευρώπη η Ξάνθη.

Οκτώ από τις 16 ομάδες της Σούπερ Λιγκ δεν κατάφεραν να εξασφαλίσουν άδεια για τη νέα σεζόν, με την Επιτροπή Αδειοδότησης της ΕΠΟ να απορρίπτει τους φακέλους των Παναθηναϊκός, ΠΑΣ Γιάννινα, Άρης, Πανιώνιος, Πανθρακικός, ΟΦΗ και για τυπικούς λόγους σε ΑΕΚ και Κέρκυρα.

Αντίθετα άδεια πήραν οι υπόλοιπες 8 ΠΑΕ είναι:

Aστέρας Τρίπολης, Βέροια, Ξάνθη, Ατρόμητος, Λεβαδειακός, Ολυμπιακός, ΠΑΟΚ και Πλατανιάς.

Όσες ομάδες δεν αδιοδοτούνται έχουν στη διάθεση τους προθεσμία 5 ημερών για να ασκήσουν έφεση στην Επιτροπή Εφέσων Αδειοδότησης και οι τελικές αποφάσεις αναμένονται έως το τέλος της επόμενης εβδομάδες.

Μάλιστα εάν ο ΠΑΣ Γιάννινα και ο Παναθηναϊκός δεν καταφέρουν τελικώς να αδειοδοτηθούν, τότε στην Ευρώπη θα βγει η Ξάνθη!

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας:


"Το Πρωτοβάθμιο Όργανο Αδειοδότησης της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας κατά την διήμερη συνεδρίασή του εξέτασε όλους τους φακέλους των ΠΑΕ της Α΄ Εθνικής Κατηγορίας (Super League) και έλαβε τις ακόλουθες αποφάσεις:

Χορηγεί την άδεια στις ΠΑΕ: ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ ΑΓΣ, ΒΕΡΟΙΑ ΓΑΣ, SKODA ΞΑΝΘΗ Α.Ο., ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΘΗΝΩΝ, ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ ΑΠO, ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π., Π.Α.Ο.Κ., ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ ΑΟ.

Δεν χορηγεί την άδεια στις ΠΑΕ: Α.Ε.Κ., ΑΡΗΣ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ, ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ Α.Ο., ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1966, Ο.Φ.Η., ΚΕΡΚΥΡΑ ΑΟ, ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ, ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ ΑΠΣ.

Κατά των ανωτέρω αποφάσεων μπορεί να ασκηθεί έφεση εντός προθεσμίας πέντε (5) ημερών".

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.