Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Για πάντα στην Τσέλσι ο Τέρι!

Για πάντα στην Τσέλσι ο Τέρι!

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
26/3/2015 19:31
Ο Τζον Τέρι ανανέωσε το συμβόλαιό του με την Τσέλσι για ακόμη έναν χρόνο και θα φοράει τη μπλε φανέλα μέχρι το καλοκαίρι του 2016.

Στην ομάδα της καρδιάς του θα συνεχίσει να αγωνίζεται ο Τζον Τέρι. Ο αρχηγός της Τσέλσι έβαλε την υπογραφή του σε νέο μονοετές συμβόλαιο και θα προσφέρει τις υπηρεσίες του στους «μπλε» του Λονδίνου μέχρι το καλοκαίρι του 2016.

Ο 34χρονος αμυντικός αγωνίζεται στην Τσέλσι από το 1998, όταν και ξεκίνησε την επαγγελματική του καριέρα, και μέχρι σήμερα μετράει 661 συμμετοχές και 63 γκολ, αριθμός ρεκόρ για αμυντικό στον σύλλογο.

Ο αρχηγός της Τσέλσι έχει κατακτήσει τρία πρωταθλήματα, πέντε Κύπελλα, τρία Λιγκ Καπ, δύο Κομιούνιτι Σίλντ, ένα Τσάμπιονς Λιγκ και ένα Γιουρόπα Λιγκ με τους Λονδρέζους, ενώ πριν περίπου ένα μήνα πήρε το βραβείο του πολυτιμότερου παίκτη στον τελικό του Λιγκ Καπ κόντρα στην Τότεναμ.

«Είμαι ενθουσιασμένος με την επέκταση του συμβολαίου μου. Έχοντας προσθέσει ακόμη ένα τρόπαιο στην συλλογή μου αυτόν το μήνα, ελπίζω ότι εγώ ο ίδιος, ο προπονητής και οι συμπαίκτες μου θα φέρουμε κι άλλες επιτυχίες στον σύλλογο. Είμαι υπερήφανος που παίζω για αυτόν τον σπουδαίο σύλλογο. Θέλω όπως πάντα να ευχαριστήσω τον κόσμο μας που με υποστηρίζει συνεχώς», δήλωσε ο Τέρι μετά τις υπογραφές.

Από την πλευρά του, ο Ζοζέ Μουρίνιο... υποκλίθηκε στον αρχηγό της ομάδας του: «Αυτό το συμβόλαιο δεν είναι για να του πούμε… ευχαριστώ. Είναι επειδή ο Τζον παραμένει σε πολύ υψηλό επίπεδο. Είναι αμυντικός κλάσης. Είμαι χαρούμενος που αξίζει στο 100% αυτό το νέο συμβόλαιο, μετά από μια σεζόν που έχει ήδη παίξει 40 ματς»

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.