Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Ετοιμάζει βαλίτσες ο Κεντίρα

Ετοιμάζει βαλίτσες ο Κεντίρα

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
25/3/2015 17:57
Έτοιμος να αποχωρήσει από τη Ρεάλ στο φινάλε της σεζόν είναι ο Σάμι Κεντίρα, ο οποίος με δηλώσεις του επιβεβαίωσε ουσιαστικά ότι θα αποτελέσει παρελθόν από τη «βασίλισσα» το καλοκαίρι, όταν και λήγει το συμβόλαιο του.

Δεν θα συνεχίσει στη Ρεάλ και μετά το καλοκαίρι ο Σάμι Κεντίρα. Ο Γερμανός μέσος που ταλαιπωρείται από συνεχή προβλήματα τραυματισμών και έχει χάσει τη θέση του στη «βασίλισσα», επιβεβαίωσε ουσιαστικά ότι δεν θα ανανεώσει το συμβόλαιο του:

«Αγαπώ τη Ρεάλ και θα είναι πολύ δύσκολο για εμένα όταν θα φύγω. Θα δώσω πάντως τα πάντα για τον σύλλογο μέχρι και την τελευταία μέρα του συμβολαίου μου. Να ξέρουν όλοι ότι μέχρι την ημέρα που θα βρεθώ για τελευταία φορά στο προπονητικό κέντρο, θα δίνω το 100%», δήλωσε στη «Marca» ο 27χρονος μέσος.

Σύμφωνα με τα ισπανικά Μέσα, ο Κεντίρα έχει έρθει ήδη σε συμφωνία με ομάδα της Γερμανίας για να συνεχίσει την καριέρα του. Αυτή φημολογείται ότι είναι η Σάλκε, με τον πρόεδρο της ομάδας, Κλέμενς Τόνις να επιβεβαιώνει πως οι «βασιλικοί μπλε» έχουν έρθει σε επαφές με τον διεθνή άσο.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.