Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Μπεν: «Δώρο στους οπαδούς του Ολυμπιακού το γκολ στον Παναθηναϊκό»

Μπεν: «Δώρο στους οπαδούς του Ολυμπιακού το γκολ στον Παναθηναϊκό»

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
24/3/2015 16:14
Στους οπαδούς του Ολυμπιακού αφιέρωσε το γκολ κόντρα στον Παναθηναϊκό ο Μοχάμεντ Μπεν, ο οποίος αναμένεται να ενταχθεί στο ρόστερ των «ερυθρόλευκων» το καλοκαίρι.

Με δηλώσεις του στο «ΦΩΣ», ο 26χρονος επιθετικός της Βέροιας, Μοχάμεντ Μπεν αφιέρωσε στον κόσμο του Ολυμπιακού το γκολ που σημείωσε στο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό, ενώ δήλωσε ανυπόμονος να συμμετάσχει στην προετοιμασία των «ερυθρόλευκων» το καλοκαίρι:

«Αυτό το γκολ που έβαλα στον Παναθηναϊκό ήταν ένα δώρο για τη Βέροια, που έχω υποσχεθεί πως θα τη βοηθήσω ως το τέλος. Ήταν όμως και ένα δώρο για τους οπαδούς του Ολυμπιακού. Καταλαβαίνετε τι εννοώ. Ανυπομονώ να συμμετάσχω το καλοκαίρι στην προετοιμασία της νέας μου ομάδας», δήλωσε ο Μπεν, ο οποίος μετράει 8 γκολ σε 25 παιχνίδια τη φετινή σεζόν, ενώ την περασμένη σεζόν σημείωσε 15 σε 33 αγώνες.

Δηλώσεις στην ίδια εφημερίδα έκανε και ο τεχνικός της Βέροιας, Στέφανος Γαϊτάνος, ο οποίος δήλωσε πως ο Μπεν είναι παίκτης για να αγωνιστεί στο υψηλότερο επίπεδο:

«Δεν έχει ένα στοιχείο που να υστερεί, έχει ταχύτητα, επαφή με τα δίχτυα και πνευματική υπόσταση, ενώ είναι και καταπληκτικός χαρακτήρας. Είναι παίκτης για να αγωνιστεί σε υψηλότερο επίπεδο. Έτσι όπως βλέπω τώρα τις μεγάλες ομάδες, αν ο Μπεν έπαιζε φέτος στον Ολυμπιακό θα έκανε πάρτι. Είναι θέμα προσαρμογής γιατί τις ικανότητες τις έχει. Είναι άλλο μια μικρή επαρχιακή πόλη κι άλλο η κορυφαία ομάδα στην Ελλάδα. Επίσης είναι θέμα πώς θα τον υποδεχτούν και πώς θα τον διαχειριστούν»

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.