Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Σούπερ Λιγκ: Αποκαρδιωτικός στη Βέροια ο Παναθηναϊκός

Σούπερ Λιγκ: Αποκαρδιωτικός στη Βέροια ο Παναθηναϊκός

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
22/3/2015 21:36
Ο Παναθηναϊκός πραγματοποίησε τη χειρότερη φετινή του εμφάνιση και ηττήθηκε με 1-0 από τη Βέροια, που έκανε τεράστιο βήμα για την παραμονή της. Το γκολ της νίκης ο Μπεν (36’)

«Χρυσή» νίκη στην μάχη για τη σωτηρία πήρε η Βέροια. Στο ντεμπούτο του Γαϊτάνου σε ρόλο υπηρεσιακού, η ομάδα της Ημαθίας κέρδισε με 1-0 τον Παναθηναϊκό, υποχρεώνοντας τους «πράσινους» σε δεύτερη σερί ήττα.

Οι γηπεδούχοι ήταν απόλυτοι κυρίαρχοι στο πρώτο μέρος και είχαν τις πρώτες καλές στιγμές με δύο άστοχα σουτ του Μπαργκάν (5’, 15’). Στον αντίποδα, ο Παναθηναϊκός, που έπαιζε χωρίς του Μπεργκ και Ζέκα, προσπαθούσε να απειλήσει από τα αριστερά με τον Νάνο, χωρίς όμως κάποιο αποτέλεσμα.

Η Βέροια ήταν ανώτερη και στο 20’ έχασε την πρώτη της μεγάλη ευκαιρία. Γεωργιάδης και Μπεν βγήκαν στην αντεπίθεση, όμως ο Στιλ απόκρουσε σωτήρια με το πόδι το σουτ του τελευταίου. Στο 27’ ο Άγγλος πορτιέρο μπλόκαρε και την νέα προσπάθεια του Μπαργκάν, όμως στο 36’ ο Μπεν κατάφερε να δώσει το προβάδισμα στην ομάδα του.

Μετά από λάθος του Τριανταφυλλόπουλου, ο Μπεν συνεργάστηκε εξαιρετικά με τον Κάμπορα και αφού προσπέρασε τον Τριανταφυλλόπουλο, έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Στιλ.

Το ημίχρονο τελείωσε με τον εξαιρετικό Μπαργκάν να τραυματίζεται και να δίνει τη θέση του στον Ντουμίτρου. Από την άλλη, ο Αναστασίου έριξε στο παιχνίδι τον Λαγό αντί του Μέντες, ενώ στη συνέχεια στο ματς πέρασαν και οι Κλωναρίδης, Ατζαγκούν.

Η εικόνα του Παναθηναϊκού δεν άλλαξε, με τους «πράσινους» να αδυνατούσαν να δημιουργήσουν ευκαιρία για γκολ. Ενδεικτικό είναι ότι η πρώτη φάση για τους φιλοξενούμενους σημειώθηκε στο 57’ με ένα αδύναμο σουτ του Καρέλη.

Από την πλευρά της, η Βέροια είχε δύο καλές στιγμές στο ξεκίνημα του δεύτερου μέρους με σουτ του Μπεν (47’, 50’). Οι γηπεδούχοι προσπαθούσαν να χτυπήσουν στις αντεπιθέσεις και έφτασαν κοντά στο 2-0 στο 71’, με τον Στιλ να αποκρούει τη κεφαλιά του Βεργώνη.

Μετά τη συμπλήρωση 80 λεπτών, ο Παναθηναϊκός αύξησε την πίεση του ωστόσο η μοναδική μεγάλη του ευκαιρία σημειώθηκε στο 88’ με τον Καντιμοίρη να στέλνει τη μπάλα στο δοκάρι της ομάδας του σε προσπάθεια του να διώξει τη μπάλα.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.