Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Πρέμιερ Λιγκ: Γλίτωσε με Ρεμί η Τσέλσι (video)

Πρέμιερ Λιγκ: Γλίτωσε με Ρεμί η Τσέλσι (video)

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
22/3/2015 19:55
Η Τσέλσι επαναπαύτηκε από το γρήγορο προβάδισμα που απέκτησε (2-0 στο 9’) και λίγο έλλειψε να το πληρώσει κόντρα στη Χαλ, η οποία ισοφάρισε και είχε ευκαιρίες για 3ο γκολ, ωστόσο οι «μπλε» κατάφεραν να φύγουν με τη νίκη (3-2) από το «KC Stadium» χάρη στο γκολ του Ρεμί (77’), δύο λεπτά μετά την είσοδο του στο ματς!

Για ακόμα ένα παιχνίδι η Τσέλσι έδειξε πως δεν βρίσκεται στην καλύτερη δυνατή κατάσταση, ωστόσο με γκολ του Ρεμί στο 77’, έφυγε με τη νίκη (3-2) από την έδρα της Χαλ και διατήρησε το +6 από την 2η Μάντσεστερ Σίτι, έχοντας και αγώνα λιγότερο.

Όλα έδειχναν πως η ομάδα του Ζοζέ Μουρίνιο θα είχε άνετο απόγευμα, παίρνοντας προβάδισμα δύο τερμάτων πριν τη συμπλήρωση δέκα λεπτών με γκολ των Αζάρ (2’) και Ντιέγκο Κόστα (9’). Ωστόσο οι φιλοξενούμενοι έκαναν τα εύκολα-δύσκολα και η Χαλ έφτασε στο 2-2 σε διάστημα δύο λεπτών.

Μετά από εξαιρετική ενέργεια του Ρόμπερτσον από τα αριστερά, ο Σκωτσέζος έβγαλε εξαιρετική μπαλιά για τον Ελμοχάμαντι και αυτός από κοντά μείωσε σε 2-1 στο 26’. Δύο λεπτά μετά οι γηπεδούχοι έφτασαν στην ισοφάριση, με τον Κουρτουά να χάνει το κοντρόλ της μπάλας και τον Ερνάντες να πετυχαίνει ένα από τα πιο εύκολα γκολ της καριέρας του.

Η ισοφάριση της Χαλ επηρέασε την Τσέλσι, η οποία είχε χάσει τελείως τον έλεγχο το ματς. Οι παίκτες του Μουρίνιο υπέπιπταν σε αρκετά λάθη, όμως η ομάδα του Μπρους δεν μπόρεσε να εκμεταλλευτεί την υπεροχή της στα υπόλοιπα λεπτά του πρώτου μέρους.

Οι Λονδρέζοι ξεκίνησαν πιο δυνατά στην επανάληψη, χωρίς ωστόσο να δημιουργούν αξιόλογες ευκαιρίες με εξαίρεση ένα σουτ του Φάμπρεγκας από πλεονεκτική θέση. Μάλιστα η Χαλ θα είχε καταφέρει να φέρει… τούμπα το ματς εάν δεν ήταν ο Κουρτουά, με τον Βέλγο πορτιέρο να πραγματοποιεί τριπλή (!) επέμβαση σε σουτ των Ελμοχάμαντι, Λίβερμορ και Ερνάντες στο 64'.

Τα πράγματα δεν πήγαιναν όπως τα περίμενε ο Ζοζέ Μουρίνιο, ο οποίος αποφάσισε στο 75’ να ρίξει στο ματς τον Ρεμί αντί του Ντιέγκο Κόστα, με τον Γάλλο φορ να αποδεικνύεται «χρυσή» αλλαγή. Μετά από γύρισμα του Γουίλιαν, ο αναπληρωματικός επιθετικός της Τσέλσι κατάφερε να σκοράρει δύο λεπτά μετά την είσοδο του στο ματς, πετυχαίνοντας το νικητήριο γκολ των «μπλε».

Η Χαλ πίεσε για την ισοφάριση στα υπόλοιπα λεπτά, ωστόσο το 3-2 έμεινε μέχρι το φινάλε και η Τσέλσι πήρε την πολύτιμη νίκη που την έφερε στο +6 από τη δεύτερη Σίτι.

Στο άλλο παιχνίδι, η Έβερτον ξεπέρασε το σοκ του αποκλεισμού στο Γιουρόπα Λιγκ, νικώντας με 2-1 την ΚΠΡ στο Λονδίνο χάρη στο πρώτο γκολ του Λένον με τα «ζαχαρωτά»


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.