Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Πριμέρα Ντιβιζιόν: Με τεσσάρα στο +4 η Βαλένθια (video)

Πριμέρα Ντιβιζιόν: Με τεσσάρα στο +4 η Βαλένθια (video)

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
21/3/2015 00:08
Συνεχίζει την εντυπωσιακή της πορεία στη Πριμέρα η Βαλένθια! Οι «νυχτερίδες» διέλυσαν με 4-0 την Έλτσε στο «Μαρτίνεθ Βαλέρο» και ξέφυγαν προσωρινά με +4 από την Ατλέτικο στην 3η θέση που δίνει εισιτήριο για τους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ.

Την έκτη της νίκη στα τελευταία επτά παιχνίδια πρωταθλήματος πανηγύρισε στο «Μαρτίνεθ Βαλέρο» η Βαλένθια, καθώς η ομάδα του Νούνο πήρε τη νίκη με το εμφατικό 4-0 κόντρα στην Έλτσε και ξέφυγε προσωρινά στο +4 από την 4η Ατλέτικο που υποδέχεται το Σάββατο τη Χετάφε.

Οι φιλοξενούμενοι δυσκολεύτηκαν στο πρώτο ημίχρονο, ωστόσο μετά το πρώτο μισάωρο ανέβασαν ρυθμό και κατάφεραν να πάρουν το προβάδισμα στο 44’ χάρη σε γκολ του Αντρέ Γκόμες.

Οι «νυχτερίδες» «καθάρισαν» την υπόθεση νίκη στην επανάληψη, με τον Αλκαθερ να «γράφει» το 2-0 στο 57’, ενώ στο 71’ ο Ρόκο με αυτογκόλ ανέβασε ακόμα περισσότερο τον δείκτη του σκορ.

Η Βαλένθια πίεσε για ακόμα ένα τέρμα και στις καθυστερήσεις ο Οταμέντι διαμόρφωσε το τελικό 4-0. Αυτή ήταν η 15η ήττα της Έλτσε τη φετινή σεζόν, η οποία την αφήνει μόλις στο +2 από τη ζώνη του υποβιβασμού.


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.