Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Τσάμπιονς Λιγκ: Μονομαχία Ρεάλ-Ατλέτικο στους «8»

Τσάμπιονς Λιγκ: Μονομαχία Ρεάλ-Ατλέτικο στους «8»

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
20/3/2015 13:16
Επανάληψη του περσινού τελικού θα έχουμε στους «8» του Τσάμπιονς Λιγκ, καθώς η Ρεάλ θα αντιμετωπίσει την Ατλέτικο Μαδρίτης, με τις δύο ομάδες να έχουν ήδη διασταυρώσει τα ξίφη τους έξι φορές τη φετινή σεζόν. Δείτε τα ζευγάρια.

Μαδριλένικο ντέρμπι ανάμεσα στην Ρεάλ και την Ατλέτικο προέκυψε στην κλήρωση των προημιτελικών του Τσάμπιονς Λιγκ.

Έτσι, μετά το Σούπερ Καπ, το πρωτάθλημα και το Κύπελλο Ισπανίας, οι δύο ομάδες θα διασταυρώσουν ξανά τα ξίφη τη φετινή σεζόν, με την Ατλέτικο να μετράει τέσσερις νίκες και δύο ισοπαλίες στα έξι τελευταία παιχνίδια.

Στα άλλα παιχνίδια, ξεχωρίζει η νέα μονομαχία της Μπαρτσελόνα με την Παρί Σεν Ζερμέν μετά από αυτή στη φάση των ομίλων, με τις δύο ομάδες να συναντιούνται ξανά στα προημιτελικά μετά τη μονομαχία τους τη σεζόν 2012/13, όπου οι «μπλαουγκράνα» είχαν πάρει την πρόκριση χάρη στα εκτός έδρας γκολ.

Από την άλλη, η Μπάγερν του Γκουαρντιόλα θα αντιμετωπίσει την Πόρτο του Λοπετέγκι, με τους δύο Ισπανούς προπονητές να ήταν συμπαίκτες στη Μπαρτσελόνα το διάστημα 1994-97. Στα αξιοσημείωτα πως η Μπάγερν μετράει μόλις μία ήττα σε 22 παιχνίδια απέναντι σε πορτογαλικές ομάδες, αυτή από την Πόρτο με 2-1 στον τελικό του 1987!

Τέλος, η Γιουβέντους θα αντιμετωπίσει τη Μονακό του Λεονάρντο Ζαρντίμ, που έκανε την έκπληξη στον προηγούμενο γύρο, αφήνοντας εκτός συνέχειας την Άρσεναλ.

Τα ζευγάρια στους 8:


Παρί Σεν Ζερμέν – Μπαρτσελόνα
Ατλέτικο – Ρεάλ
Πόρτο – Μπάγερν
Γιουβέντους - Μονακό

Οι πρώτοι αγώνες θα γίνουν 14 και 15 Απριλίου και οι επαναληπτικοί μια εβδομάδα μετά (21 και 22 Απριλίου), με τις ομάδες που βγαίνουν πρώτες από την κληρωτίδα να αγωνίζονται αρχικά στην έδρα τους. Η κλήρωση για τα ημιτελικά είναι προγραμματισμένη για την Παρασκευή, 24 Απριλίου.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.