Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Γιουρόπα Λιγκ: Ντροπιαστικοί αποκλεισμοί για Ρόμα και Έβερτον (videos)

Γιουρόπα Λιγκ: Ντροπιαστικοί αποκλεισμοί για Ρόμα και Έβερτον (videos)

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
19/3/2015 23:32
Η Φιορεντίνα κέρδισε με 3-0 την Ρόμα μέσα στο «Ολίμπικο» και πήρε την πρόκριση για τα προημιτελικά ωστόσο η μεγάλη έκπληξη σημειώθηκε στην Ουκρανία, με τη Ντιναμό Κιέβου να διαλύει με 5-2 την Έβερτον, αφήνοντας εκτός συνέχειας την αγγλική ομάδα.

Περίπατο έκανε στο «Ολίμπικο» η Φιορεντίνα, η οποία κέρδισε με 3-0 τη Ρόμα και πήρε την πρόκριση για τα προημιτελικά του Γιουρόπα Λιγκ, ανατρέποντας το 1-1 του πρώτου αγώνα στο «Αρτέμιο Φράνκι».

Η ομάδα του Βιντσέντζο Μοντέλα ήταν εντυπωσιακή και μέχρι το 21’ είχε καταφέρει να πετύχει τρία γκολ! Στο 7ο λεπτό ο Χολέμπας υπέπεσε σε ανόητο πέναλτι, πέφτοντας πάνω στον Φερνάντες και ο Ροντρίγκεζ δεν έχασε την ευκαιρία να δώσει το προβάδισμα στην Φιορεντίνα.

Στο 18’ μετά από γύρισμα του Τοροσίδη, ο Σκορούπσκι προσπάθησε να γλιτώσει το κόρνερ δίνοντας… ασίστ στον Μάρκος Αλόνσο που μπήκε με τη μπάλα στα δίχτυα! Τρία λεπτά μετά η άμυνα της Ρόμα έμεινε κολλημένη στο έδαφος μετά από κόρνερ των «βιόλα» και ο Μπασάντα ανενόχλητος «έγραψε» το 3-0 με κεφαλιά.

Η ομάδα του Ρούντι Γκαρσία παρουσίαζε εικόνα διάλυσης, με τον κόσμο να αποδοκιμάζει τους «τζιαλορόσι» και τους οργανωμένους να αποχωρούν στο ημίχρονο!

Μάλιστα το σκορ ήταν τιμητικό για τους γηπεδούχους, που γλίτωσαν ένα 4ο γκολ από το δοκάρι σε σουτ του Σαλάχ (48’, 77’), αλλά και από την απόκρουση του Σκορούπσκι σε τετ-α-τετ με τον Μπαμπακάρ (53’).

Έτσι μετά το Κύπελλο Ιταλίας, η Φιορεντίνα απέκλεισε τη Ρόμα και από τη συνέχεια του Γιουρόπα Λιγκ και θα δώσει το παρών σε προημιτελικά ευρωπαικής διοργάνωσης για πρώτη φορά μετά το 2008.

Σε όλο το παιχνίδι αγωνίστηκαν οι αρνητικοί Χολέμπας και Μανωλάς, ενώ ο Γκαρσία έβγαλε στο 27’ τον Τοροσίδη, βάζοντας στη θέση του τον Ικάρντι

Διέλυσε την Έβερτον η Ντιναμό


Γιουρόπα Λιγκ: Ντροπιαστικοί αποκλεισμοί για Ρόμα και Έβερτον (videos)
Απίστευτη πρόκριση για τη Ντιναμό Κιέβου, η οποία διέλυσε την αντίπαλο της με 5-2 στην Ουκρανία και «σφράγισε» το εισιτήριο για τους «8», αφήνοντας εκτός την τελευταία αγγλική εκπρόσωπο στην Ευρώπη.

Η ουκρανική ομάδα ήταν εντυπωσιακή, με τον Γιαρμολένκο να ανοίγει το σκορ στο 21’ με τρομερό σουτ εκτός περιοχής. Η απάντηση ήταν σχεδόν άμεση από την Έβερτον, που ισοφάρισε στο 29’ με όμορφο πλασέ του Λουκάκου από το ημικύκλιο της περιοχής, ωστόσο κανείς δεν μπορούσε να φανταστεί τι θα ακολουθούσε...

Στο 34’ ο Τεόντορτζικ με κοντινό πλασέ ισοφάρισε το σκορ του πρώτου αγώνα και τρία λεπτά μετά ο Βελόσο με ωραίο σουτ από το ύψος της περιοχής έδωσε σκορ πρόκρισης στου Ουκρανούς.

Οι γηπεδούχοι ωστόσο δεν σταμάτησαν εκεί. Στο 56’ ο Χούσεφ ανέβασε ακόμα περισσότερο τον δείκτη του σκορ στο 56’ μετά από αδυναμία των αμυντικών της Έβερτον να διώξουν τη μπάλα από την περιοχή τους, ενώ στο 76’ ο Αντούνες με απίστευτο σουτ έβαλε το… κερασάκι στην τούρτα.

Το τελικό 5-2 διαμόρφωσε στο 82’ ο Τζιαγκέλκα ωστόσο ήταν πλέον αργά για την Έβερτον, με την Αγγλία να μένει χωρίς εκπρόσωπο στα προημιτελικά ευρωπαϊκής διοργάνωσης για πρώτη φορά μετά την σεζόν 1992-93!

Το πρώτο εισιτήριο «σφράγισε» η Νάπολι, η οποία έμεινε στο 0-0 με τη Ντιναμό Μόσχας στη Ρωσία και πήρε την πρόκριση χάρη στο 3-1 του πρώτου αγώνα στο «Σαν Πάολο»






Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.