Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Football League: Με Αραβίδη η ΑΕΚ (video)

Football League: Με Αραβίδη η ΑΕΚ (video)

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
19/3/2015 19:56
Με τον Αραβίδη να πετυχαίνει δύο γκολ (42’, 66’), η ΑΕΚ κέρδισε με 3-1 τον Ηρακλή Ψαχνών στην Εύβοια και συνεχίζει τον περίπατο της στο πρωτάθλημα της Football League πριν τα πλει-οφ. Το άλλο γκολ ο Ζόριτς (56’), έπιασε πέναλτι ο Ανέστης (54’), μείωσε ο Πατσατζόγλου (69’) για τους γηπεδούχους.

Ακόμα μια νίκη στη Football League για την ΑΕΚ, η οποία κέρδισε με 3-1 τον Ηρακλή Ψαχνών στην Εύβοια και συνεχίζει το νικηφόρο σερί της στο πρωτάθλημα.

Η «Ένωση» είχε από τα πρώτα λεπτά την κατοχή, ωστόσο δυσκολεύονταν να διασπάσει την άμυνα των γηπεδούχων με αποτέλεσμα η πρώτη ευκαιρία της στο παιχνίδι να σημειωθεί στο 18ο λεπτό με κεφαλιά του Μπαρμπόσα που πέρασε δίπλα από το δοκάρι.

Από εκείνο το σημείο, η ομάδα του Τραϊανού Δέλλα δημιούργησε αρκετές καλές στιγμές με τους Αραβίδη, Ζόριτς και Πλατέλλα ώσπου στο 42’ ο πρώτος έδωσε τη λύση, σκοράροντας με όμορφη κεφαλιά, μετά από σέντρα του Σοϊλέδη.

Τρία λεπτά μετά, ο Ηρακλής Ψαχνών λίγο έλλειψε να απαντήσει με ωραίο σουτ του Σικαλιά, με τη μπάλα όμως να φεύγει λίγο δίπλα από το δεξί δοκάρι του Ανέστη.

Οι γηπεδούχοι θα μπορούσαν να ισοφαρίσουν σε 1-1 στο ξεκίνημα της επανάληψης, με τον Ράντι να εκμεταλλεύεται το λάθος του Κολοβέτσιου στο 51’ και να κερδίζει πέναλτι από τον Ανέστη, ωστόσο ο Έλληνας γκολκίπερ απόκρουσε την εκτέλεση του Αφρικανού.

Ο Ηρακλής Ψαχνών δεν κατάφερε να ισοφαρίσει στο 54’ και δύο λεπτά μετά το πλήρωσε με δεύτερο γκολ, με τον Ζόριτς να «γράφει» το 2-0 μετά από σέντρα του Σοϊλέδη, που είχε δώσει την ασίστ και στο πρώτο γκολ της ομάδας του.

Η ΑΕΚ «καθάρισε» τη νίκη στο 66’ με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Αραβίδη, ενώ ο ίδιος στο 80’ έχασε μεγάλη ευκαιρία για το χατ-τρικ, στέλνοντας τη μπάλα στο δοκάρι του Μανιάτη.

Στον αντίποδα, οι γηπεδούχοι μείωσαν στο 69’ με δυνατό σουτ του Βασίλη Πατσατζόγλου, ενώ στο 82’ ο Ανέστης απόκρουσε το σουτ του Πολίτη, κρατώντας το 3-1 μέχρι το φινάλε.

Τα γκολ:







Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.