Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Σούπερ Λιγκ: Το σερί σταμάτησε στο Περιστέρι

Σούπερ Λιγκ: Το σερί σταμάτησε στο Περιστέρι

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
18/3/2015 21:53
Το νικηφόρο σερί του Παναθηναϊκού σταμάτησε στο Περιστέρι! Ο Ατρόμητος, με γκολ των Μαρσελίνιο (9’) και Ούμπιντες (58’ πεν.), πήρε τη νίκη με 2-0 και μπαίνει για τα καλά στο κόλπο της 5ης θέσης, βάζοντας παράλληλα τέλος στις οποίες ελπίδες που είχαν οι «πράσινοι» για τον τίτλο. Φωνάζουν για το πέναλτι οι φιλοξενούμενοι, που τελείωσαν το ματς με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του Δώνη (65’).

Σπουδαία νίκη με 2-0 απέναντι στον Παναθηναϊκό πανηγύρισε στο Περιστέρι ο Ατρόμητος, βάζοντας τέλος στο νικηφόρο σερί των «πράσινων» που λένε… αντίο στο πρωτάθλημα.

Ο Μαρσελίνιο με ωραίο τελείωμα στο 9’ και ο Ούμπιντες στο 58' με εύστοχο χτύπημα πέναλτι, το οποίο δεν υπήρχε, πέτυχαν τα γκολ της νίκης για την ομάδα του Νιόπλια που βλέπει… πλει-οφ.

Ο Παναθηναϊκός είχε την πρώτη μεγάλη στιγμή στο παιχνίδι στο 8ο λεπτό, με κεφαλιά του Μπεργκ που έδιωξε ο Γκορμπούνοφ, ωστόσο η συνέχεια δεν ήταν ανάλογη για την ομάδα του Αναστασίου.

Δύο λεπτά μετά, ο Ατρόμητος έπιασε στον… ύπνο τους «πράσινους» και κατάφερε να πάρει το προβάδισμα. Ο Κοντοές με μακρινή μπαλιά από την άμυνα βρήκε τον Μαρσελίνιο, ο οποίος άφησε πίσω του τον Τριανταφυλλόπουλο και με ωραίο τελείωμα έδωσε το προβάδισμα στους γηπεδούχους.

Το γκολ έδωσε ψυχολογία στους Περιστεριώτες που είχαν νέα καλή στιγμή στο 25’ ξανά με αντεπίθεση. Ο Ναπολεόνι έβγαλε εξαιρετική μπαλιά στον Ούμπιδες, ο οποίος βγήκε τετ-α-τετ με τον Στιλ, ωστόσο προτίμησε να «κρεμάσει» τον Άγγλο πορτιέρο χωρίς αποτέλεσμα.

Στον αντίποδα, ο Παναθηναϊκός δεν μπορούσε να διασπάσει την άμυνα του Ατρόμητου και η μοναδική καλή στιγμή του μετά το γκολ ήταν ένα σουτ του Μπεργκ στο 38’, το οποίο έδιωξαν οι αμυντικοί του Ατρόμητου.

Οι γηπεδούχοι απείλησαν ξανά στο 45’ με σουτ του Μαρσελίνιο από καλή θέση, με τη μπάλα να φεύγει λίγο πάνω από την εστία.

Στην επανάληψη, ο Παναθηναϊκός μπήκε δυνατά με σκοπό να πετύχει το γκολ της ισοφάρισης, χωρίς όμως να καταφέρει να απειλήσει. Έτσι το παιχνίδι έφτασε στο 57’ όπου σημειώθηκε η φάση που έκρινε το ματς.

Μετά από κόρνερ του Γκαρσία, ο Δασκαλόπουλος δεν είδε το μαρκάρισμα πάνω στον Ναπολεόνι και στη συνέχεια έδωσε ανύπαρκτο πέναλτι αφού ο Ταυλαρίδης έδιωξε κανονικά τη μπάλα από τα πόδια του Λαζαρίδη.

Ο Ούμπιντες ανέλαβε την εκτέλεση και δεν αστόχησε, ενώ ο Δώνης είδε κίτρινη κάρτα για διαμαρτυρία, για να αποβληθεί τελικά στο 67’ με δεύτερη κίτρινη σε ανατροπή του Ναπολεόνι. Με το σκορ στο 2-0 και το αριθμητικό πλεονέκτημα, ο Ατρόμητος διαχειρίστηκε σωστά το παιχνίδι και πήρε τη νίκη που τον βάζει δυνατά στο κόλπο για τα πλει-οφ.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.