Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Σκέφτονται και Χάινκες στην Ρεάλ

Σκέφτονται και Χάινκες στην Ρεάλ

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
22/5/2013 15:15
Τον Γιουπ Χάινκες σκέφτονται στην Ρεάλ ως αντικαταστάτη του Ζοσέ Μουρίνιο στον πάγκο της ομάδας σε περίπτωση που δεν προχωρήσει το θέμα με τον Κάρλο Αντσελότι.

Ο Γερμανός τεχνικός της Μπάγερν Μονάχου ο οποίος είχε οδηγήσει τη «βασίλισσα» στην κατάκτηση του Τσάμπιονς Λιγκ το 1998, είχε πάρει την απόφαση να σταματήσει την προπονητική του καριέρα στο τέλος της σεζόν, ωστόσο η εντυπωσιακή πορεία των Βαυαρών, τον έχουν κάνει να αναθεωρήσει την άποψη του.

Οι Μαδριλένοι φέρεται ότι έχουν προχωρήσει τις επαφές με τον Γερμανό, ο οποίος είναι θετικός να συνεχίσει την πορεία του στην Ισπανία, καθώς το καλοκαίρι θα αποχωρήσει από τη Μπάγερν, δίνοντας τη σκυτάλη στον Πεπ Γκουαρντιόλα.

Μάλιστα οι φήμες φούντωσαν από την στιγμή που ο μάνατζερ του Γερμανού τεχνικού, Ενρίκε Ρέγες, εμφανίστηκε στα γραφεία του Σαντιάγκο Μπερναμπέου στην Μαδρίτη, με τον ίδιο ωστόσο να δικαιολογεί την παρουσία του λέγοντας πως πήγε για να παραλάβει εισιτήρια για τον τελικό.

Όπως και να χει, πρώτη επιλογή για τον πάγκο της «βασίλισσας» παραμένει ο Κάρλο Αντσελότι ο οποίος φαίνεται πως είναι ο «εκλεκτός» του Φλορεντίνο Πέρεθ.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.