Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Μαντσίνι: «Καλύτερη ομάδα της Πρέμιερ η Μάντσεστερ Σίτι»

Μαντσίνι: «Καλύτερη ομάδα της Πρέμιερ η Μάντσεστερ Σίτι»

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
18/3/2015 17:39
Ο Ρομπέρτο Μαντσίνι χαρακτήρισε την Μάντσεστερ Σίτι ως την καλύτερη ομάδα της Πρέμιερ Λιγκ ενώ πρόσθεσε πως η αγγλική ομάδα έχει ακόμα πιθανότητες για τον τίτλο. «Τυχερός ο Πελεγκρίνι…» δήλωσε.

Παρά τη διαφορά έξι βαθμών που χωρίζουν την Μάντσεστερ Σίτι από την πρωτοπόρο Τσέλσι (έχει και παιχνίδι λιγότερο), ο πρώην τεχνικός των «πολιτών» και νυν προπονητής της Ίντερ, Ρομπέρτο Μαντσίνι χαρακτήρισε την πρώην ομάδα του ως την καλύτερη της Πρέμιερ Λιγκ:

«Κατά τη γνώμη μου η Μάντσεστερ Σίτι είναι η καλύτερη ομάδα της Πρέμιερ Λιγκ. Είναι στη δεύτερη θέση με έξι βαθμούς διαφορά από την κορυφή, όμως νομίζω ότι είναι η καλύτερη ομάδα. Στην Πρέμιερ Λιγκ όλα είναι πιθανά, επομένως πρέπει να πιστέψουν ότι έχουν πιθανότητες να κερδίσουν το πρωτάθλημα», δήλωσε στο «CNN» ο Μαντσίνι.

Ο Ιταλός τεχνικός αναφέρθηκε και στον Μανουέλ Πελεγκρίνι, ο οποίος βρίσκεται σε πίεση μετά τα αρνητικά αποτελέσματα της αγγλικής ομάδας που βρίσκεται πλέον μόλις στο +1 από την 3η Άρσεναλ και στο +2 από την 4η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ:

«Πιστεύω πως ο Πελεγκρίνι είναι αρκετά τυχερός. Όταν ανέλαβε την Σίτι ήταν ήδη δυνατή ομάδα και είχε τη δυνατότητα να προσθέσει στο ρόστερ μερικούς καλούς παίκτες ακόμα. Πιστεύω ότι η Σίτι μπορεί και πρέπει να προσπαθεί για να κερδίζει τίτλο κάθε χρόνο»

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.