Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Σέριε Α: Ο Τόνι «σκότωσε» την Νάπολι, νέα γκέλα η Ίντερ (video)

Σέριε Α: Ο Τόνι «σκότωσε» την Νάπολι, νέα γκέλα η Ίντερ (video)

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
16/3/2015 00:33
Η Νάπολι ηττήθηκε με 2-0 στην έδρα της Βερόνα και έχασε νέο έδαφος στη μάχη για την έξοδο στο Τσάμπιονς Λιγκ, ενώ η Ίντερ έμεινε στο 1-1 με την Τσεζένα στο Μιλάνο και απομακρύνεται από τις θέσεις που δίνουν ευρωπαϊκά εισιτήρια.

Μπορεί στο Γιουρόπα Λιγκ η Νάπολι να βρίσκεται με το ένα πόδι προημιτελικά, ωστόσο στην Ιταλία συνεχίζει να απογοητεύει... Η ομάδα του Ράφα Μπενίτεθ πραγματοποίησε κακή εμφάνιση και ηττήθηκε με 2-0 στην έδρα της Βερόνα, με αποτέλεσμα να γνωρίσει 3η συνεχόμενη βαθμολογική απώλεια και να δώσει την ευκαιρία στη Λάτσιο να ξεφύγει με +3 στην 3η θέση, εφόσον οι «λατσιάλι» κερδίσουν τη Δευτέρα την Τορίνο.

Και τα δύο γκολ των γηπεδούχων πέτυχε ο Λούκα Τόνι (7’, 51’), ο οποίος σε ηλικία 37 ετών έφτασε τα 13 στο φετινό πρωτάθλημα σε 27 συμμετοχές, υπογράφοντας ακόμα μια νίκη για τη Βερόνα, που πήρε εκδίκηση για την βαριά ήττα με 6-2 στον πρώτο γύρο.

Σε όλο το παιχνίδι έπαιξαν Μόρας και Ταχτσίδης, ενώ στο 70’ πέρασε στο παιχνίδι και ο Χριστοδουλόπουλος.

Ούτε τώρα η Ίντερ


Σέριε Α: Ο Τόνι «σκότωσε» την Νάπολι, νέα γκέλα η Ίντερ (video)
Τρίτη σερί απώλεια και για την Ίντερ, η οποία έμεινε στο 1-1 με τη Τσεζένα στο Μιλάνο και έχασε νέο έδαφος στη μάχη για την έξοδο στην Ευρώπη.

Οι «νερατζούρι» είχαν την υπεροχή ωστόσο δεν κατάφεραν να διασπάσουν την άμυνα της Τσεζένα και στο 30’ οι φιλοξενούμενοι «πάγωσαν» το «Μεάτσα», ανοίγοντας το σκορ με όμορφο γκολ του Ντεφρέλ.

Η ομάδα του Μαντσίνι πραγματοποίησε κακή εμφάνιση στο πρώτο μέρος, ωστόσο στο ξεκίνημα της επανάληψης έφερε το παιχνίδι στα ίσα με γκολ του Παλάσιο στο 48’. Τρία λεπτά μετά η Τσεζένα «άγγιξε» το 2ο γκολ αλλά ο Χαντάνοβιτς νίκησε τον Ντεφρέλ και στο 55’ ο Ποντόλσκι έστειλε τη μπάλα στο δοκάρι του Λεάλι.

Οι γηπεδούχοι πίεσαν μέχρι το φινάλε για την ανατροπή ωστόσο παρά τις ευκαιρίες, δεν μπόρεσαν να πάρουν το προβάδισμα, με το 1-1 να μένει μέχρι τη λήξη του αγώνα.

Έτσι η Ίντερ έμεινε στην 7η θέση με 37 βαθμούς και το βράδυ της Δευτέρας η διαφορά της από την 5η θέση μπορεί να φτάσει τους 8 βαθμούς.

Τραυματίες αποχώρησαν οι Σακίρι και Ντοντό λίγες μέρες πριν τη ρεβάνς με την Βόλφσμπουργκ για τους «16» του Γιουρόπα Λιγκ.




Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.