Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Πριμέρα Ντιβιζιόν: Επιστροφή στις νίκες με Μπέιλ

Πριμέρα Ντιβιζιόν: Επιστροφή στις νίκες με Μπέιλ

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
15/3/2015 23:58
Με τον Γκάρεθ Μπέιλ να πετυχαίνει δύο γκολ (18’, 40’), η Ρεάλ κέρδισε με 2-0 την Λεβάντε στη Μαδρίτη και επέστρεψε στις νίκες, μειώνοντας στο -1 τη διαφορά της από την Μπαρτσελόνα μια εβδομάδα πριν το «κλάσικο» στο «Καμπ Νου». Τρία δοκάρια είχε η «βασίλισσα» που κυριάρχησε στο παιχνίδι.

Μετά από τρία άσχημα αποτελέσματα με Βιγιαρεάλ (1-1 εντός) και Μπιλμπάο (0-1 εκτός) για πρωτάθλημα και Σάλκε (3-4 εντός) για το Τσάμπιονς Λιγκ, η Ρεάλ επέστρεψε στις επιτυχίες, νικώντας με 2-0 την Λεβάντε στο «Μπερναμπέου» και πηγαίνει από το -1 στο «Καμπ Νου» την επόμενη Κυριακή (22/3) για το ντέρμπι κορυφής με την Μπαρτσελόνα.

Η «βασίλισσα» ήταν κυρίαρχη καθ’ όλη τη διάρκεια του αγώνα και πήρε τη νίκη με δύο γκολ του Γκάρεθ Μπέιλ. Ο Ουαλός άνοιξε το σκορ στο 18’ με σουτ μέσα από την περιοχή, ενώ ο ίδιος διπλασίασε το προβάδισμα της ομάδας του στο 40’, αλλάζοντας την πορεία της μπάλας με το πόδι σε σουτ του Ρονάλντο.

Εκτός από τα δύο γκολ, η ομάδα του Αντσελότι είχε δύο δοκάρια με Ρονάλντο (5’) και Μπέιλ (28’), ενώ στην επανάληψη ο Μπενζεμά πήγε να βάλει το γκολ της χρονιάς, στέλνοντας τη μπάλα στη συμβολή των δοκαριών με τακουνάκι στην κίνηση!

Τίποτα δεν άλλαξε στα υπόλοιπα λεπτά, με το 2-0 να μένει μέχρι το φινάλε και την Ρεάλ να μειώνει στο -1 μια εβδομάδα πριν το «κλάσικο» στο «Καμπ Νου».

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.