Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Football League: Με ανατροπή η ΑΕΚ

Football League: Με ανατροπή η ΑΕΚ

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
15/3/2015 20:02
Παρότι βρέθηκε πίσω στο σκορ μόλις στο 4ο λεπτό, η ΑΕΚ κέρδισε με 3-1 τον Φωστήρα στον Ταύρο και επέστρεψε στις νίκες μετά την ήττα-αποκλεισμό από τον Ολυμπιακό στο Κύπελλο. Γιόχανσον (18'), Πλατέλλας (36') και Ζόριτς (80') τα γκολ.

Την 18η νίκη της στη Football League πήρε στον Ταύρο η ΑΕΚ, η οποία κέρδισε με 3-1 τον Φωστήρα με ανατροπή, αφήνοντας πίσω της τον αποκλεισμό από τον Ολυμπιακό.

Το παιχνίδι ξεκίνησε άσχημα για την «Ένωση», η οποία βρέθηκε πίσω στο σκορ στο 4ο μόλις λεπτό με κεφαλιά του Μπελέρη, ο οποίος βρέθηκε αμαρκάριστος στο κέντρο της άμυνας και από κοντά έδωσε το προβάδισμα στον Φωστήρα.

Η ΑΕΚ δεν πτοήθηκε από το γκολ και στο 18’ έφτασε στην ισοφάριση με τον Γιόχανσον, ο οποίος σκόραρε με κοντινή κεφαλιά έπειτα από σέντρα του Αραβίδη. Μάλιστα οι παίκτες του Τραϊανού Δέλλα αφιέρωσαν το γκολ στον Πέτρο Μάνταλο, ο οποίος θα χάσει το υπόλοιπο της σεζόν μετά το σοβαρό τραυματισμό του στη ρεβάνς με τον Ολυμπιακό.

Οι φιλοξενούμενοι συνέχιζαν να πιέζουν για ένα δεύτερο γκολ και είχαν καλές στιγμές με Γιόχανσον, Πλατέλλα, ώσπου στο 36’ ο Πλατέλλας «έγραψε» το 2-1, βάζοντας μπροστά στο σκορ την ομάδα του.

Η «Ένωση» είχε την απόλυτη υπεροχή στο παιχνίδι και απείλησε για ένα 3ο γκολ, έχοντας καλή ευκαιρία στο 45’ με κεφαλιά του Ανάκογλου, ενώ στην επανάληψη Κρισάντους (51’) και Πλατέλλας (65’) δεν κατάφεραν να στείλουν τη μπάλα στα δίχτυα του Γκέκα.

Τη νίκη της ΑΕΚ «κλείδωσε» στο 80’ ο Ζούριτς με ωραία ενέργεια και δυνατό σουτ, διαμορφώνοντας το τελικό 3-1.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.