Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Σούπερ Λιγκ: Ούτε τώρα ο ΠΑΟΚ

Σούπερ Λιγκ: Ούτε τώρα ο ΠΑΟΚ

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
14/3/2015 22:36
Νέα βαθμολογική απώλεια για τον ΠΑΟΚ, ο οποίος έμεινε στο 0-0 με τον Αστέρα στην άδεια Τούμπα και δεν κατάφερε να πάρει νίκη στην έδρα του για 3ο σερί παιχνίδι. Φωνές για πέναλτι στον Σαλπιγγίδη, αποβλήθηκε στο 79’ ο Κάτσε.

Ισόπαλο 0-0 έληξε το ματς του ΠΑΟΚ με τον Αστέρα στην Τούμπα, με αποτέλεσμα ο «δικέφαλος του Βορρά» να διατηρήσει το +3 από τους Αρκάδες στην 3η θέση της βαθμολογίας.

Οι γηπεδούχοι απείλησαν για πρώτη φορά στο 12’ με κεφαλιά του Βίτορ που πέρασε άουτ, ενώ στο 16’ ο Λουί έκοψε σωτήρια το σουτ του Μακ. Η ομάδα του Αναστασιάδη απείλησε ξανά στο 30’, με τον Μακ να γίνεται κάτοχος της μπάλας μέσα στην περιοχή αλλά να χάνει το κοντρόλ και στη συνέχεια της φάσης το σουτ του Ρατς πέρασε δίπλα από το δοκάρι.

Ο Αστέρας δεν κατάφερε να απειλήσει στο πρώτο μέρος, ωστόσο είχε καλή ευκαιρία για να ανοίξει το σκορ στο 46’, με τον Ιτάντζ να διώχνει σε κόρνερ το σουτ του Γιαννώτα. Ένα λεπτό μετά ο ΠΑΟΚ, που ανέβασε ρυθμό στο δεύτερο, «άγγιξε» το 1-0, με τον Θεοδωρόπουλο να λέει «όχι» σε κοντινό σουτ του Μακ.

Στο 58’ οι γηπεδούχοι διαμαρτυρήθηκαν για πέναλτι σε ανατροπή του Σαλπιγγίδη στην περιοχή, ενώ στο 62’ ο Κλάους δεν μπόρεσε να σκοράρει με κεφαλιά.

Ο ΠΑΟΚ είχε ακόμα μια μεγάλη ευκαιρία στο 75’, με τον Σαλπιγγίδη να μην καταφέρνει να σπρώξει τη μπάλα στα δίχτυα από το ύψος της μικρής περιοχής, έπειτα από σέντρα του Μακ.

Αυτή ήταν η τελευταία μεγάλη στιγμή για τον «δικέφαλο του Βορρά» ο οποίος στο 79’ έμεινε με αριθμητικό μειονέκτημα λόγω αποβολής του Κάτσε. Παρόλα αυτά ο Αστέρας προτίμησε να μην ρισκάρει με το 0-0 να μένει μέχρι το φινάλε και τον ΠΑΟΚ να παραμένει στο +3 από τον αντίπαλο του.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.