Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Πρέμιερ Λιγκ: Η Μπέρνλι έκανε «δώρο» σε Τσέλσι (video)

Πρέμιερ Λιγκ: Η Μπέρνλι έκανε «δώρο» σε Τσέλσι (video)

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
14/3/2015 21:55
Με όμορφο γκολ του Μπόϊντ στο 61’, η Μπέρνλι κέρδισε με 1-0 την Μάντσεστερ Σίτι στο «Τερφ Μουρ» και έκανε μεγάλο «δώρο» στην Τσέλσι, η οποία βρίσκεται στο -5 από τη δεύτερη θέση με δύο παιχνίδια λιγότερα.

Νέα βαθμολογική απώλεια στην Μάντσεστερ Σίτι προκάλεσε η Μπέρνλι. Μετά την ισοπαλία των δύο ομάδων στο «Έτιχαντ» (2-2), η ομάδα του Σον Ντάις κέρδισε με 1-0 τους «πολίτες» στο «Τερφ Μουρ» και πήρε μεγάλη βαθμολογική «ανάσα» στη μάχη για τη σωτηρία.

Το γκολ που έκρινε το ματς πέτυχε στο 61’ ο Μπόιντ με όμορφο σουτ, χαρίζοντας στην ομάδα του την πρώτη της νίκη μετά από 7 παιχνίδια πρωταθλήματος. Στον αντίποδα, η Μάντσεστερ Σίτι έχασε όπως όλα δείχνουν και τις τελευταίες ελπίδες της για τον τίτλο, καθώς κινδυνεύει να βρεθεί ακόμα και στο -11 από την κορυφή, την ώρα που η Άρσεναλ βρίσκεται σε απόσταση ενός βαθμού από την 2η θέση.

Στον αντίποδα, η Μάντσεστερ Σίτι έχασε όπως όλα δείχνουν και τις τελευταίες ελπίδες της για τον τίτλο, καθώς κινδυνεύει να βρεθεί ακόμα και στο -11 από την κορυφή, την ώρα που η Άρσεναλ βρίσκεται σε απόσταση ενός βαθμού από την 2η θέση.

Η Μπέρνλι ξεκίνησε καλύτερα το παιχνίδι και είχε κάποιες καλές στιγμές με Ίνγκς και Μι, ωστόσο η Σίτι ανέβασε στη συνέχεια την απόδοση της και απείλησε με Τζέκο και Αγκουέρο, με το 0-0 όμως να μένει μέχρι το ημίχρονο.

Η ομάδα του Πελεγκρίνι μπήκε δυνατά στην επανάληψη και έχασε δύο μεγάλες ευκαιρίες με Νασρί (51’) και Αγκουέρο (52’) για να προηγηθεί. Οι «πολίτες» δεν κατάφεραν να πάρουν το προβάδισμα και το πλήρωσαν στο 61’, με τον Μπόϊντ να «γράφει» το 1-0 με όμορφο σουτ έξω από την περιοχή.

Μετά το γκολ, η Σίτι πίεσε ασφυχτικά για να φέρει το παιχνίδι στα ίσα και είχε δύο καλές στιγμές με τον Μπονί (72’, 75’), ενώ στο 81’ ο Αγκουέρο δεν κατάφερε να σκοράρει με κεφαλιά. Το 1-0 έμεινε μέχρι το φινάλε, με τους φιλοξενούμενους να διαμαρτύρονται για πέναλτι που δεν τους δόθηκε στις καθυστερήσεις σε ανατροπή του Ζαμπαλέτα.


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.