Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Πριμέρα Ντιβιζιόν: Έπεσε στην 4η θέση η Ατλέτικο

Πριμέρα Ντιβιζιόν: Έπεσε στην 4η θέση η Ατλέτικο

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
14/3/2015 19:19
Στην 4η θέση της βαθμολογίας έπεσε η Ατλέτικο, η οποία έπαιξε για ένα ημίχρονο για δέκα παίκτες και έμεινε στο 0-0 με την Εσπανιόλ στη Βαρκελώνη, με αποτέλεσμα η Βαλένθια να διατηρηθεί στην 3η θέση μετά τη χθεσινή νίκη της απέναντι στη Λα Κορούνια.

Λίγες ημέρες πριν τη ρεβάνς με την Λεβερκούζεν για του «16» του Τσάμπιονς Λιγκ, η Ατλέτικο γνώρισε τρίτη σερί ισοπαλία, καθώς έμεινε στο 0-0 με την Εσπανιόλ στη Βαρκελώνη και υποχώρησε στην 4η θέση της βαθμολογίας με -1 από τη Βαλένθια.

Οι «ροχιμπλάνκος» απείλησαν για πρώτη φορά στο 11’ με κεφαλιά του Τόρες ενώ στη συνέχεια Γκριεζμάν και Γκάμπι είχαν καλές στιγμές για να δώσουν το προβάδισμα στην ομάδα τους.

Αυτό δεν έγινε και στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους η ομάδα του Ντιέγκο Σιμεόνε έμεινε με αριθμητικό μειονέκτημα λόγω αποβολής του Μιράντα για αγκωνιά στον Αμπραχάμ.

Παρά το αριθμητικό πλεονέκτημα, η Εσπανιόλ αποφάσισε να μην ρισκάρει και στο 77’ η Ατλέτικο έφτασε κοντά στο 1-0, ωστόσο ο Κασίγια απόκρουσε εντυπωσιακά το σουτ του Ραούλ Γκαρσία. Οι «ροχιμπλάνκος» είχαν ακόμα μια μεγάλη ευκαιρία, ωστόσο Κασίγια και αμυντικοί απομάκρυναν τις προσπάθειες των φιλοξενούμενων στο 84’, κρατώντας το 0-0 μέχρι το φινάλε.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.