Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Σούπερ Λιγκ: «Καθάρισε» απ' το ημίχρονο ο Παναθηναϊκός

Σούπερ Λιγκ: «Καθάρισε» απ' το ημίχρονο ο Παναθηναϊκός

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
14/3/2015 16:57
Με τον Μπεργκ να βρίσκει ξανά δίχτυα (31’) και τον Ατζαγκούν να πετυχαίνει εκπληκτικό γκολ (40’), ο Παναθηναϊκός κέρδισε άνετα με 2-0 τον Εργοτέλη στο Παγκρήτιο και ανέβηκε έστω και προσωρινά στην κορυφή της βαθμολογίας.

Συνεχίζει το νικηφόρο σερί του ο Παναθηναϊκός, ο οποίος κέρδισε με 2-0 τον Εργοτέλη στο Παγκρήτιο και έπιασε προσωρινά τον Ολυμπιακό στην κορυφή, με τους «ερυθρόλευκους» να έχουν δύο παιχνίδια λιγότερο.

Ανώτεροι καθ’ όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού οι «πράσινοι», οι οποίοι είχαν την κατοχή από τα πρώτα λεπτά, ωστόσο άργησαν να βρουν ρυθμό, με αποτέλεσμα η πρώτη καλή στιγμή να σημειωθεί στο 22’ με ένα άστοχο σουτ του Κλωναρίδη.

Δύο λεπτά μετά ήταν η σειρά του Μπεργκ να απειλήσει με σουτ, ώσπου στο 31’ ο Σουηδός φορ κατάφερε να ανοίξει το σκορ για τους φιλοξενούμενους. Ο Κλωναρίδης έβγαλε όμορφη κάθετη, ο Ρετζιάς δεν μπόρεσε να διώξει και ο Μπεργκ με δυνατό σουτ μέσα από την μεγάλη περιοχή «έγραψε» το 1-0.

Στο 36’ ο Καβουσάκης πήρε τη θέση του βασικού γκολκίπερ του Εργοτέλη, Σαράνοφ που αντιμετώπιζε ενοχλήσεις στην πλάτη και στο 40’ ο Παναθηναϊκός πέτυχε δεύτερο γκολ με φανταστικό τέρμα από τον Ατζαγκούν. Ο Νιγηριανός με εκπληκτικό φαλτσαριστό σουτ από τα 40 μέτρα, έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Εργοτέλη, δίνοντας προβάδισμα δύο τερμάτων στην ομάδα του.

Έπεσε ο ρυθμός στην επανάληψη, με τον Παναθηναικό να είχε την υπεροχή και τον Εργοτέλη να μην μπορούσε να δημιουργήσει αξιόλογη ευκαιρία για πετύχει ένα γκολ και να επιστρέψει στο ματς.

Μάλιστα οι «πράσινοι» είχαν τρεις καλές στιγμές με τους Πέτριτς (53’), Λαγό (54’) και Ατζαγκούν (62’) για ένα τρίτο γκολ, ωστόσο το 2-0 έμεινε μέχρι το φινάλε και η ομάδα του Αναστασίου ανέβηκε προσωρινά στην κορυφή.

Εργοτέλης: Σαράνοφ (36' Καβουσάκης), Ρέντζας, Λουβιόν, Γκοργκς, Πίτσος, Γκέντσογλου, Κοζορώνης, Καζναφέρης, Ουλά, Χαλκιαδάκης (66' Ολαϊτάν), Σολάρι (57' Τζίλας)

Παναθηναϊκός: Στιλ, Νάνο, Κουτρουμπής, Τριανταφυλλόπουλος, Ταυλαρίδης, Δώνης (87' Νίνης), Λαγός (79' Μέντες), Ατζαγκούν, Κλωναρίδης (55' Μαυρίας), Μπεργκ, Πέτριτς

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.