Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Σαμπιονά: Άνετα η Μονακό (video)

Σαμπιονά: Άνετα η Μονακό (video)

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
14/3/2015 00:58
Με πρωταγωνιστή τον Μαρσιάλ (δύο γκολ), η Μονακό κέρδισε με 3-0 την Μπαστιά στο «Λουί Ντε» και πλέον ετοιμάζεται για το κρίσιμο παιχνίδι με την Άρσεναλ για τους «16» του Τσάμπιονς Λιγκ.

Άνετο βράδυ για την Μονακό του Λεονάρντο Ζαρντίμ, καθώς οι Μονεγάσκοι πήραν τη νίκη με 3-0 απέναντι στη Μπαστιά, κάνοντας παράλληλα συντήρηση δυνάμεων ενόψει του αγώνα με την Άρσεναλ.

Η ομάδα του Πριγκιπάτου πήρε το προβάδισμα στο 22ο λεπτό με κοντινό πλασέ του Μαρσιάλ, ενώ τα πράγματα έγιναν πιο εύκολα για τους γηπεδούχους στο 32’ όταν ο Καρβάλιο κέρδισε πέναλτι και την αποβολή του πρώην αμυντικού του Ολυμπιακού, Ντιακιτέ.

Ο Κιρζαβά ανέλαβε την εκτέλεση, με τον Αρεόλα να βγαίνει νικητής, ωστόσο ο Γάλλος γκολκίπερ (ανήκει στην Παρί Σεν Ζερμέν) δεν μπόρεσε να σταματήσει και τον Καρβάλιο, με τον Βραζιλιάνο να «γράφει» στο 43’ το 2-0, μετά από ωραία συνεργασία των γηπεδούχων.

Το τελικό σκορ διαμόρφωσε στο 51’ ο Μαρσιάλ, ενώ οι Κορσικανοί τελείωσαν το παιχνίδι με εννέα παίκτες λόγω αποβολής του Σιο.

Με τη νίκη της, η Μονακό ξέφυγε με +4 από την Σεντ Ετιέν στην 4η θέση ενώ μείωσε στο -3 τη διαφορά της από την Μαρσέιγ στην 3η θέση που οδηγεί στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ.

Στο άλλο παιχνίδι η Γκινγκάμπ κέρδισε με 2-1 τη Νις στη Νίκαια χάρη σε δύο γκολ του Μποτεάκ και προσπέρασε τη Μπαστιά στην 10η θέση με 38 βαθμούς.


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.