Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

«Έδεσε» Μανιάτη ο Ολυμπιακός

«Έδεσε» Μανιάτη ο Ολυμπιακός

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
13/3/2015 21:43
Την επέκταση της συνεργασίας της με τον Γιάννη Μανιάτη μέχρι το καλοκαίρι του 2019 ανακοίνωσε η ΠΑΕ Ολυμπιακός, μια ημέρα μετά την είδηση πως ο Έλληνας άσος θα χάσει το υπόλοιπο της σεζόν.

Τη φανέλα του Ολυμπιακού μέχρι το καλοκαίρι του 2019 θα φοράει ο Γιάννης Μανιάτης, ο οποίος έβαλε την υπογραφή του σε νέο συμβόλαιο συνεργασίας με τους «ερυθρόλευκους».

Μάλιστα ο διεθνής μεσοαμυντικός υπέγραψε μια ημέρα μετά την είδηση πως έχει υποστεί ρήξη πρόσθιου χιαστού, τραυματισμός που θα τον αφήσει εκτός δράσης για τους επόμενους 4-6 μήνες.

Η ανακοίνωση και οι δηλώσεις του παίκτη:


«Η ΠΑΕ Ολυμπιακός ανακοινώνει την επέκταση της συνεργασίας της με τον ποδοσφαιριστή Γιάννη Μανιάτη, μέχρι το 2019.

Μετά την υπογραφή του νέου συμβολαίου του ο μέσος του Ολυμπιακού δήλωσε:

«Η δυσκολότερη στιγμή για έναν αθλητή και ψυχολογικά και σωματικά είναι η στιγμή ενός σοβαρού τραυματισμού. Σε αυτή τη δύσκολη στιγμή για μένα ήρθε η επιβράβευση των κόπων μου και της προσφοράς μου στον σύλλογο με ένα νέο συμβόλαιο και ταυτόχρονα και η επιβεβαίωση όσων γνώριζα ήδη: Ότι δηλαδή έχω τη χαρά και κυρίως την τιμή να αγωνίζομαι και να είμαι αρχηγός της μεγαλύτερης ποδοσφαιρικής ομάδας αλλά και μιας αγαπημένης οικογένειας!

Σε αυτή τη δύσκολη στιγμή μου, ο Πρόεδρος μας, ο κύριος Μαρινάκης, επέλεξε να ανανεώσει το συμβόλαιο μου. Ο Πρόεδρος είναι κοντά μας πάντα στα δύσκολα. Στις χαρές είναι όλοι.

Αυτές τις ώρες αισθάνομαι ακόμα πιο έντονα το δέσιμο με τους συμπαίκτες μου με τους οποίους δίνουμε μαζί τα πάντα μέσα στο γήπεδο αλλά και την αγάπη του κόσμου μας που είναι πάντα εκεί για εμάς.

Εγώ από την πλευρά μου για να τιμήσω την εμπιστοσύνη όλων, θα δώσω τα πάντα, χωρίς να γνωρίσω κούραση για να φορέσω γρήγορα την ερυθρόλευκη και να επιστρέψω στα γήπεδα».

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.