Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Γιουρόπα Λιγκ: Πήραν προβάδισμα Βόλφσμπουργκ, Ζενίτ και Ντνίπρο (video)

Γιουρόπα Λιγκ: Πήραν προβάδισμα Βόλφσμπουργκ, Ζενίτ και Ντνίπρο (video)

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
12/3/2015 22:05
Με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Ντε Μπρούιν (δύο γκολ, μία ασίστ), η Βόλφσμπουργκ κέρδισε με 3-1 την Ίντερ στη Γερμανία και πήρε σημαντικό προβάδισμα για την πρόκριση στους «8» του Γιουρόπα Λιγκ Προβάδισμα για Ζενίτ, Ντνίπρο και Μπριζ.

Το πρώτο βήμα για την πρόκριση στα προημιτελικά του Γιουρόπα Λιγκ έκανε η Βόλφσμπουργκ, η οποία επικράτησε με 3-1 της Ίντερ στη «Φολκσβάγκεν Αρένα», σκορ που καλείται πλέον να υπερασπιστεί στον επαναληπτικό του Μιλάνου.

Το παιχνίδι ξεκίνησε ιδανικά για την Ίντερ, καθώς οι «νερατζούρι» πήραν το προβάδισμα μόλις στο 5ο λεπτό με γκολ του Παλάσιο. Η απάντηση της Βόλφσμπουργκ ήρθε στο 28’, με τον Ντε Μπρούιν να εκτελεί το κόρνερ και τον Νάλντο να «γράφει» το 1-1 με κεφαλιά.

Η Ίντερ είχε καλή στιγμή στο 57’ με σουτ του Παλάσιο για να ξαναπάρει το προβάδισμα και στο 63’ η Βόλφσμπουργκ ολοκλήρωσε την ανατροπή. Μετά από τραγικό λάθος του Καρίσο, ο Βιεϊρίνια έκανε το γύρισμα για τον Ντε Μπρούιν, και ο Βέλγος άσος «έγραψε» το 2-1.

Οχτώ λεπτά μετά ο Ντε Μπρούιν «χτύπησε» ξανά, «γράφοντας» το 3-1 με απευθείας εκτέλεση φάουλ. Αυτό ήταν και το τελικό σκορ, με το έργο της Ίντερ για την πρόκριση να γίνεται ιδιαίτερα δύσκολο.

Προβάδισμα για Ζενίτ, Ντνίπρο και Μπριζ


Γιουρόπα Λιγκ: Πήραν προβάδισμα Βόλφσμπουργκ, Ζενίτ και Ντνίπρο (video)
Προβάδισμα πρόκρισης για τους «8» του Γιουρόπα Λιγκ πήρε και η Ζενίτ, η οποία κέρδισε με 2-0 την Τορίνο στο «Πετρόφσκι».

Η ιταλική ομάδα έμεινε με δέκα παίκτες από το 27ο λεπτό λόγω αποβολής του Μπενάσι και η Ζενίτ εκμεταλλεύτηκε το αριθμητικό πλεονέκτημα, πετυχαίνοντας δύο γκολ με τους Βίτσελ (36’) και Κρισίτο (53’).

Μικρό προβάδισμα για την Ντνίπρο, η οποία κέρδισε με 1-0 τον Άγιαξ στην Ουκρανία με σκόρερ τον Ζοζούλια (30’). Μοιραίος για τον «Αίαντα» ο Φέλτμαν ο οποίος αστόχησε προ κενής εστίας στο φινάλε του πρώτου ημιχρόνου, χάνοντας την ευκαιρία να φέρει το παιχνίδι στα ίσα.

Τέλος, νίκη με ανατροπή πήρε η Μπριζ, η οποία κέρδισε με 2-1 τη Μπεσίκτας στο Βέλγιο, ωστόσο όλα παραμένουν ανοιχτά ενόψει της ρεβάνς στην Κωνσταντινούπολη.

Η τουρκική ομάδα προηγήθηκε στο 46’ με γκολ του Τόρε, ωστόσο οι γηπεδούχοι έφεραν… τούμπα το ματς στο δεύτερο μέρος με τέρματα των Ντε Σούτερ (62’) και Ρεφαέλοβ (79’ πεν.)








Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.