Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Τσάμπιονς Λιγκ: Επική πρόκριση για Παρί στο Λονδίνο (video)

Τσάμπιονς Λιγκ: Επική πρόκριση για Παρί στο Λονδίνο (video)

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
12/3/2015 00:23
Επική πρόκριση για τους «8» του Τσάμπιονς Λιγκ πανηγύρισε μέσα στο Λονδίνο η Παρί Σεν Ζερμέν. Παρότι οι Παριζιάνοι έπαιζαν με αριθμητικό μειονέκτημα από το 31’ λόγω αποβολής του Ζλάταν, η ομάδα του Μπλαν ήρθε ισόπαλη 2-2 στην παράταση (1-1 κ.δ) κόντρα στην Τσέλσι και «σφράγισε» το εισιτήριο για τα προημιτελικά, αφήνοντας εκτός την ομάδα του Μουρίνιο.

Γλυκιά εκδίκηση για τον περσινό αποκλεισμό στους «8» του Τσάμπιονς Λιγκ πήρε κόντρα στην Τσέλσι η Παρί Σεν Ζερμέν. Η ομάδα του Λοράν Μπλαν με παλικαρίσια εμφάνιση ήρθε ισόπαλη 2-2 με τους «μπλε» στην παράταση (1-1 κ.δ) και πήρε την πρόκριση για τα προημιτελικά χάρη στα εκτός έδρας γκολ.

Η ομάδα του Μουρίνιο έπαιζε από το 31’ με αριθμητικό πλεονέκτημα λόγω αυστηρής αποβολής του Ιμπραίμοβιτς και πήρε δύο φορές προβάδισμα με γκολ των Κέιχιλ (81’) και Αζάρ (96’ πεν.) ωστόσο «πληγώθηκε» από τις εκτελέσεις κόρνερ των Παριζιάνων.

Αρχικά στο 86’ ο Λουίζ «πλήγωσε» την πρώην ομάδα του, στέλνοντας με δυνατή κεφαλιά το παιχνίδι στην παράταση και στο 114’ ο Σίλβα χάρισε με τον ίδιο τρόπο την πρόκριση στη γαλλική ομάδα.

Μεγάλη εμφάνιση από τους παίκτες της Παρί, οι οποίοι έπαιξαν για παραπάνω από 90 λεπτά με παίκτη λιγότερο και στάθηκαν εξαιρετικά στο γήπεδο, μπλοκάροντας τους επιθετικούς της Τσέλσι, που δεν μπορούσαν να δημιουργήσουν αξιόλογες ευκαιρίες.

Κατώτερη των προσδοκιών παρουσιάστηκε η Τσέλσι η οποία δεν μπόρεσε να εκμεταλλευτεί το αριθμητικό πλεονέκτημα και γνώρισε δεύτερο σερί αποκλεισμό στο θεσμό στο γήπεδο της.


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.