Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Αντσελότι: «Ζητώ συγγνώμη… Παίξαμε πολύ άσχημα»

Αντσελότι: «Ζητώ συγγνώμη… Παίξαμε πολύ άσχημα»

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
11/3/2015 01:45
Συγγνώμη στον κόσμο για την απογοητευτική εμφάνιση της Ρεάλ ζήτησε ο Κάρλο Αντσελότι, ο οποίος παραδέχτηκε πως η ομάδα του έπαιξε πολύ άσχημα κόντρα στη Σάλκε και άξιζε τις αποδοκιμασίες στο φινάλε της αναμέτρησης. Τι σχολίασε για τα σενάρια απόλυσης.

Η Ρεάλ πραγματοποίησε τραγική εμφάνιση και ηττήθηκε με 4-3 στο «Μπερναμπέου» από την Σάλκε, ωστόσο εξασφάλισε την πρόκριση για τους «8» του Τσάμπιονς Λιγκ μετά το 2-0 στη Γερμανία.

Στο φινάλε του αγώνα, ο κόσμος της «βασίλισσας» αποδοκίμασε την ομάδα του Κάρλο Αντσελότι, ο οποίος ζήτησε συγγνώμη από τους οπαδούς:

«Ζητάω συγγνώμη, καθώς όπως όλοι είδαν, παίξαμε πολύ άσχημα και αυτό δεν είναι καλό για την εικόνα μας. Όλη η κριτική που δεχόμαστε είναι δικαιολογημένη. Δεν είναι εύκολο να εξηγήσεις τι έγινε. Είμαστε επαγγελματίες και δεν πρέπει να ρεζιλευόμαστε έτσι...» δήλωσε ο Αντσελότι.

Ο τεχνικός των Μαδριλένων κλήθηκε να σχολιάσει και τα σενάρια απόλυσης, με τον ίδιο να δηλώνει ότι θα συνεχίσει να κάνει τη δουλειά του:

«Δεν σκέφτομαι την απόλυση μου. Συνεχίζω να κάνω τη δουλειά μου όσο καλύτερα γίνεται. Χρειάζεται να τα πάω καλύτερα. Πρέπει να το πούμε ξεκάθαρα. Παίξαμε πολύ άσχημα και είναι πολύ δύσκολο να το καταλάβουμε μετά από όλα όσα πετύχαμε μέχρι τον Δεκέμβριο. Πρέπει να κοιτάξουμε την άμυνα μας. Όλα τα λάθη μας έγιναν από την άμυνα. Καμία ομάδα δεν έχει πετύχει τέσσερα γκολ στην έδρα μας. Δεν ήμασταν καθόλου οργανωμένοι».

Όσο για τις αποδοκιμασίες του κόσμου, ο Ιταλός τεχνικός σχολίασε: «Αυτό που έγινε με τους οπαδούς ήταν φυσιολογικό. Είμαστε οι πρώτοι που λέμε ότι παίξαμε άσχημα και αξίζαμε τις αποδοκιμασίες».

Για την επιστροφή του Μόντριτς, τόνισε: «Η επιστροφή του Μόντριτς ήταν το θετικό καλό γεγονός της βραδιάς. Θα είναι πολύ σημαντικός για μας στα επόμενα παιχνίδια»

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.