Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Νταβίντ Λουίζ: «Θα χτυπήσει στις αντεπιθέσεις η Τσέλσι»

Νταβίντ Λουίζ: «Θα χτυπήσει στις αντεπιθέσεις η Τσέλσι»

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
10/3/2015 19:32
Μια αμυντική Τσέλσι που θα έχει στόχο να κρατήσει το μηδέν στην άμυνα και να «χτυπήσει» στις αντεπιθέσεις περιμένει ο Νταβίντ Λουίζ, ο οποίος τόνισε πως κάτι τέτοιο θα είναι επικίνδυνο για τους Λονδρέζους.

Η Τσέλσι υποδέχεται την Τετάρτη την Παρί Σεν Ζερμέν στο Λονδίνο για τους «16» του Τσάμπιονς Λιγκ, έχοντας το προβάδισμα για την πρόκριση μετά το 1-1 στο Παρίσι.

Γι’ αυτό ο Νταβίντ Λουίζ, που θα επιστρέψει για πρώτη φορά ως αντίπαλος στο «Στάμφορντ Μπριτζ», δήλωσε πως η Τσέλσι θα παίξει αμυντικά έχοντας στόχο να «χτυπήσει» τη γαλλική ομάδα με αντεπιθέσεις:

«Ξέρω καλά τον Μουρίνιο και ξέρω πως θα προετοιμάσει την ομάδα του για το παιχνίδι. Θα πει στους παίκτες του να είναι υπομονετικοί και να «χτυπήσουν» στις αντεπιθέσεις. Ξέρει πως εμείς χρειαζόμαστε να σκοράρουμε, σε αντίθεση με αυτούς που περνάνε και με το 0-0», δήλωσε ο Νταβίντ Λουίζ και πρόσθεσε:

«Πρέπει να είμαστε προσεκτικοί. Ξέρω την Τσέλσι. Έχει τεράστια ικανότητα να μας «χτύπησει» στην αντεπίθεση. Όμως και αυτοί πρέπει να προσέχουν. Είναι εξίσου επικίνδυνο αν κάτσουν πίσω και αμυνθούν απέναντι σε παίκτες, όπως ο Ιμπραϊμοβιτς, ο Καβάνι και ο Λαβέτσι».

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.