Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Κύπελλο Ιταλίας: Συμπλήρωσε το «πάζλ» η Ρόμα

Κύπελλο Ιταλίας: Συμπλήρωσε το «πάζλ» η Ρόμα

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
17/1/2013 03:08
Το «πάζλ» των ημιτελικών του Κυπέλλου Ιταλίας ολοκλήρωσε η Ρόμα, η οποία χάρη σε τέρμα του Ματία Ντέστρο στο 97’ της παράτασης, πήρε την πρόκριση στο «Αρτέμιο Φράνκι» της Φιορεντίνα με το τελικό 1-0.
Οι γηπεδούχοι ωστόσο μπορούν να χαρακτηριστούν αρκετά άτυχοι μιας και είχαν τις περισσότερες ευκαιρίες, σπάζοντας τα δοκάρια τα οποία και σημάδεψαν τρεις φορές (!)

Ανοιχτός ο ρυθμός στο πρώτο μέρος, με την Ρόμα να ξεκινάει εντυπωσιακά, ωστόσο η Φιορεντίνα ισοφάρισε την κατάσταση, με τον Ακουιλάνι να χάνει μεγάλη ευκαιρία στο 40ο λεπτό, στέλνοντας την μπάλα στο δοκάρι του Γκοικοετσέα.

Αντίστοιχη κατάληξη είχε και το σουτ του Βαλέρο στις καθυστερήσεις του αγώνα, με τους «Βιόλα» να πιέζουν τους «Ρωμαίους» στο δεύτερο μέρος, ωστόσο παραλίγο να το πληρώσουν χάρη στην ασταθή τους άμυνα.

Το παιχνίδι οδηγήθηκε στην παράταση, με τον Ντέστρο να ανοίγει τελικώς το σκορ στο 97’, με τους γηπεδούχους να στέκονται εκ νέου άτυχοι, αφού ο Γκιγιέρμο στο 103’ σημάδεψε για τρίτη φορά το δοκάρι του Ουρουγουανού κίπερ.

Το σκορ δεν κατάφερε να αλλάξει στην συνέχεια, με τους Κουαρτράδο και Ντόνο να πιάνονται στα χέρια, με αποτέλεσμα να αποβληθούν με κόκκινη κάρτα. Μάλιστα η Ρόμα τελείωσε το παιχνίδι με 9 καθώς στο 117’ ο Ταντεί αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη.

Τα ζευγάρια των ημιτελικών:


Ίντερ - Ρόμα

Λάτσιο - Γιουβέντους

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.