Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Κύπελλο Αγγλίας: Ο Γουέλμπεκ απέκλεισε την Γιουνάιτεντ (video)

Κύπελλο Αγγλίας: Ο Γουέλμπεκ απέκλεισε την Γιουνάιτεντ (video)

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
9/3/2015 23:43
Με τον Γουέλμπεκ να πετυχαίνει γκολ κόντρα στην πρώην ομάδα του, η Άρσεναλ κέρδισε με 2-1 την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο «Όλντ Τράφορντ» και πήρε την πρόκριση για τα ημιτελικά του Κυπέλλου. Τράβηξε τη φανέλα του διαιτητή και αποβλήθηκε ο Ντι Μαρία.

Ο Γουέλμπεκ επέστρεψε ως αντίπαλος στο «Όλντ Τράφορντ» και με δικό του γκολ έστειλε την Άρσεναλ στα ημιτελικά του Κυπέλλου Αγγλίας για δεύτερη σερί φορά, εκεί όπου οι «κανονιέρηδες» θα αντιμετωπίσουν τον νικητή του Ρέντινγκ-Μπράντφορντ στο «Γουέμπλει».

Η ομάδα του Αρσέν Βενγκέρ κατάφερε να προηγηθεί στο 25ο λεπτό με τέρμα του Μονρεάλ. Το μισό γκολ ανήκει βέβαια στον Τσάμπερλειν, ο οποίος πέρασε ανάμεσα από τρεις αντιπάλους και την κατάλληλη στιγμή έδωσε στον Μονρεάλ, ο οποίος από κοντά νίκησε τον Ντε Χέα, «γράφοντας» το 1-0.

Η απάντηση της Γιουνάιτεντ ήταν άμεση, με τον Ντι Μαρία να βγάζει τη σέντρα και τον Ρούνεϊ να ισοφαρίζει σε 1-1 στο 29’ με ωραία κεφαλιά.

Ωστόσο η Άρσεναλ ξαναπήρε το προβάδισμα στο 65’ με γκολ του Γουέλμπεκ. Ο Άγγλος επιθετικός εκμεταλλεύτηκε το λάθος γύρισμα του Βαλέντσια και από αφού πέρασε τον Ντε Χέα, έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα, πληγώνοντας την πρώην ομάδα του.

Η ομάδα του Λουίς Φαν Χαάλ «άγγιξε» την ισοφάριση λίγα λεπτά μετά, με τον Σμόλινγκ να αστοχεί από πολύ κοντά και στο 76’ οι γηπεδούχοι έμειναν με αριθμητικό μειονέκτημα λόγω αποβολής του Ντι Μαρία με δύο κίτρινες σε ένα λεπτό (θέατρο και διαμαρτυρία).

Η Γιουνάιτεντ δεν κατάφερε στα υπόλοιπα λεπτά να πετύχει το γκολ της ισοφάρισης, με την Άρσεναλ να παίρνει τη νίκη και να εξασφαλίζει την πρόκριση για τα ημιτελικά, νικώντας τους «κόκκινους διαβόλους» στο «Όλντ Τράφορντ» για πρώτη φορά μετά το 2006.

Τα ζευγάρια στους «4» (οι αγώνες θα γίνουν στο «Γουέμπλει»):

Άρσεναλ – Ρέντινγκ/Μπράντφορντ
Άστον Βίλα – Μπλάκμπερν/Λίβερπουλ

Το γκολ του Γουέλμπεκ:




Η ενέργεια του Ντι Μαρία:




Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.