Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Σέριε Α: Η Λάτσιο έριξε τεσσάρα στη Φιορεντίνα! (video)

Σέριε Α: Η Λάτσιο έριξε τεσσάρα στη Φιορεντίνα! (video)

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
9/3/2015 21:56
Εντυπωσιακή ήταν η Λάτσιο απέναντι στη Φιορεντίνα. Οι «λατσιάλι» διέλυσαν τους «βιόλα» με 4-0 στο «Ολίμπικο» και έπιασαν την Νάπολι στην 3η θέση που οδηγεί στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ. Δύο γκολ ο Κλόζε (75’, 85’), Μπίλια (6’) και Καντρέβα (65’ πεν.) τα άλλα γκολ.

Τέλος στο αήττητο 13 αγώνων της Φιορεντίνα σε όλες της διοργανώσεις έβαλε η Λάτσιο, η οποία πραγματοποίησε μεγάλη εμφάνιση και πήρε εμφατική νίκη με 4-0 στο «Ολίμπικο» που της επέτρεψε να ανέβει –μαζί με τη Νάπολι- στην 3η θέση και να ελπίζει ακόμα και για την 2η!

Η ομάδα του Στέφανο Πιόλι ήταν εντυπωσιακή και κατάφερε να προηγηθεί μόλις στο 6ο λεπτό με «κεραυνό» του Μπίλια, ενώ έχασε σημαντικές ευκαιρίες για να πάει με μεγαλύτερο προβάδισμα στα αποδυτήρια. Στο 10’ ο Νέτο βγήκε νικητής σε τετ-α-τετ με τον Κλόζε, ενώ στη συνέχεια «έβγαλε» τα σουτ του Φελίπε Άντερσον (12’, 30’).

Ο γκολκίπερ των «βιόλα» απόκρουσε και το σουτ του Μπίλια στο 33’, στέλνοντας τη μπάλα στο δοκάρι, ωστόσο δεν κατάφερε να πιάσει και το πέναλτι του Καντρέβα στο 66’, με τον άσο της Λάτσιο να «γράφει» το 2-0 από την άσπρη βούλα.

Η Φιορεντίνα δεν κατάφερε να αντιδράσει και ο Κλόζε έδωσε διαστάσεις θριάμβου στη νίκη των γηπεδούχων, διαμορφώνοντας το τελικό 4-0 με δύο προσωπικά γκολ (75’, 85’).


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.