Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Σούπερ Λιγκ: Νίκη-«ανάσα» με Πουλίδο ο Λεβαδειακός

Σούπερ Λιγκ: Νίκη-«ανάσα» με Πουλίδο ο Λεβαδειακός

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
9/3/2015 21:24
Με τον Πουλίδο να ξεκινάει βασικός και να σκοράρει στο ντεμπούτο του, ο Λεβαδειακός κέρδισε με 3-1 τον Πλατανιά στα Περιβόλια και πήρε μεγάλη βαθμολογική «ανάσα» στη μάχη του για την παραμονή στην Σούπερ Λιγκ. Αποχώρησε με ενοχλήσεις στο φινάλε ο Μεξικανός.

Την πρώτη του νίκη μετά από έξι αγωνιστικές πανηγύρισε ο Λεβαδειακός, ο οποίος κέρδισε με 3-1 τον Πλατανιά στα Περιβόλια και έκανε σημαντικό βήμα για την παραμονή του, μειώνοντας στο -2 τη διαφορά του από τους Κρητικούς που βρίσκονται πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού.

Ο Άκης Μάντζιος αποφάσισε να δώσει φανέλα βασικού στον Άλαν Πουλίδο, ο οποίος αγωνίστηκε για πρώτη φορά στα ελληνικά γήπεδα και μάλιστα από δική του σέντρα στο 9ο λεπτό ο Λεβαδειακός απείλησε για πρώτη φορά με κεφαλιά του Μάντζιου.

Οι Βοιωτοί ήταν πιο δραστήριοι στο πρώτο μέρος και στο 42’ κατάφεραν να προηγηθούν με κεφαλιά του Τομάς. Μετά από κόρνερ του Πελέ, ο Γάλλος αμυντικός πήρε την κεφαλιά και έστειλε τη μπάλα στο δοκάρι και ύστερα στα δίχτυα, με αυτή να βρίσκει και στον Ολιμπά.

Στον αντίποδα, οι γηπεδούχοι απείλησαν στο 12ο λεπτό με τον Γκαβιλάν για να ανοίξουν το σκορ και στο 44’ είχαν καλή στιγμή να απαντήσουν στο γκολ του Λεβαδειακού με εκτέλεση φάουλ του Μιλούνοβιτς, που απόκρουσε ο Σηφάκης.

Στο 49’ ο Μάντζιος είχε καλή ευκαιρία για να πετύχει δεύτερο γκολ για τον Λεβαδειακό και στο 52’ ο Πλατανιάς κατάφερε να φέρει το παιχνίδι στα ίσα με κοντινή κεφαλιά του Τετέ.

Ωστόσο οι πανηγυρισμοί των γηπεδούχων δεν κράτησαν πολύ, καθώς στο 55’ ο Πουλίδο ξαναέδωσε το προβάδισμα στον Λεβαδειακό, πετυχαίνοντας το πρώτο του γκολ στο ντεμπούτο του. Ο Μεξικανός απέφυγε τους Αγκιλέρα και Ιτούα και με ωραίο σουτ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα, για το 2-1 των Βοιωτών.

Ο Πλατανιάς προσπάθησε να απαντήσει, ωστόσο με εξαίρεση δύο άστοχες κεφαλιές του Τόρες (73’, 81’), δεν κατάφερε να απειλήσει την εστία του Λεβαδειακού. Από την άλλη, οι Βοιωτοί είχαν καλές στιγμές με σουτ των Μάγκα (82’) και Μάντζιου (88’) για να «κλειδώσουν» τη νίκη και τα κατάφεραν στο 90+6’ με ωραίο πλασέ του δεύτερου.

Στο 90+4' ο Πουλίδο βγήκε με φορείο από τον αγωνιστικό χώρο, καθώς τραυματίστηκε στο πόδι και την θέση του πήρε ο Μρντάκοβιτς.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.