Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Μπουντεσλίγκα: Νίκη και +11 η Μπάγερν, ήττα για Βόλφσμπουργκ, απώλεια η Ντόρτμουντ (video)

Μπουντεσλίγκα: Νίκη και +11 η Μπάγερν, ήττα για Βόλφσμπουργκ, απώλεια η Ντόρτμουντ (video)

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
7/3/2015 18:29
Με τον Μίλερ να πετυχαίνει δύο γκολ, η Μπάγερν έφυγε με τη νίκη (3-1) από το Ανόβερο και ξέφυγε με +11 από τη 2η Βόλφσμπουργκ, μετά την ήττα των «λύκων» με 1-0 στην έδρα της Άουγκσμπουργκ. Απώλεια για Ντόρτμουντ, 0-0 με τον Αμβούργο.

Λίγες ημέρες πριν τη ρεβάνς με την Σαχτάρ για το Τσάμπιονς Λιγκ, η Μπάγερν κέρδισε με 3-1 το Ανόβερο εκτός έδρας και ξέφυγε με +11 στην κορυφή της Μπουντεσλίγκα.

Οι Βαυαροί δεν ξεκίνησαν καλά στο πρώτο μέρος και βρέθηκαν πίσω στο σκορ στο 25’ από γκολ του Κιγιοτάκε, ο οποίος πέρασε τον Ντάντε (σ.σ Ο Γκουαρντιόλα τον αντικατέστησε στο 32’ με τον Λεβαντόφσκι!) και νίκησε με κοντινό πλασέ τον Νόιερ.

Η απάντηση της Μπάγερν ήταν άμεση, καθώς στο 28’ ο Τσάμπι Αλόνσο ισοφάρισε σε 1-1 με απευθείας εκτέλεση φάουλ.

Την ανατροπή ολοκλήρωσε στο δεύτερο μέρος ο Μίλερ. Στο 59’ ο Λεβαντόφσκι κέρδισε πέναλτι και ο Μίλερ έδωσε το προβάδισμα στους Βαυαρούς, ευστοχώντας από την άσπρη βούλα. Ο ίδιος διαμόρφωσε το τελικό σκορ με κεφαλιά στο 73’, φτάνοντας τα 11 γκολ στη φετινή Μπουντεσλίγκα.

Ήττα και -11 η Βόλφσμπουργκ, στοπ σε Ντόρτμουντ


Μπουντεσλίγκα: Νίκη και +11 η Μπάγερν, ήττα για Βόλφσμπουργκ, απώλεια η Ντόρτμουντ (video)
Δεν κατάφερε να συνεχίσει το νικηφόρο σερί της η Βόλφσμπουργκ, καθώς οι «λύκοι» ηττήθηκαν με 1-0 στην έδρα της Άουγκσμπουργκ, γνωρίζοντας την πρώτη τους ήττα σε όλες τις διοργανώσεις στο 2015.

Το γκολ της νίκης για την Άουγκσμπουργκ πέτυχε στο 62’ ο Κόρμπι. Ο Μπενάλιο απόκρουσε το πέναλτι του Βέρνερ, ωστόσο ο Κόρμπι πήρε το… ριμπάουντ και από κοντά δεν δυσκολεύτηκε να δώσει το προβάδισμα στην ομάδα του.

Η Άουγκσμπουργκ διατήρησε το προβάδισμα μέχρι το φινάλε και με τη νίκη της ισοβαθμεί στην 4η θέση με τη Σάλκε με 40 βαθμούς. Στον αντίποδα, η Βόλφσμπουργκ, που δεν πραγματοποίησε καλή εμφάνιση, έμεινε στη 2η με 50 και πλέον βρίσκεται στο -11 από την κορυφή.

Τέλος στο νικηφόρο σερί της Ντόρτμουντ έβαλε το Αμβούργο, καθώς οι δύο ομάδες έμειναν στο 0-0 στην έδρα της δεύτερης.

Οι Βεστφαλοί με εξαίρεση ένα δυνατό σουτ του Ομπαμεγιάνγκ στο 27’, δεν απείλησαν το Αμβούργο, το οποίο είχε δύο πολύ καλές στιγμές με τον Γκουαϊντά (19’, 25’) για να δώσει το προβάδισμα στους γηπεδούχους.

Στο δεύτερο μέρος, η ομάδα του Παπασταθόπουλου (έμεινε στον πάγκο) είχε δύο καλές ευκαιρίες με σουτ του Καμπλ (56’) και κεφαλιά του Ομπαμεγιάνγκ (62’) και η απάντηση του Αμβούργου ήρθε στο 67’ με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Στίμπερ, που έδιωξε με γροθιές ο Βάιντεφέλερ.

Τίποτα δεν άλλαξε στα τελευταία λεπτά, με το 0-0 να μένει μέχρι το φινάλε και την Ντόρτμουντ να βρίσκεται πλέον στην 10η θέση με 29 βαθμούς. Στους 25 έφτασε το Αμβούργο που βρίσκεται προσωρινά στο +2 από την 16η θέση που οδηγεί στο μπαράζ.

Στην 4η θέση η Σάλκε, η οποία κέρδισε με 3-1 τη Χόφενχαιμ και επέστρεψε στις νίκες μετά από τρεις αγωνιστικές. Δύο γκολ πέτυχε ο Μέγερ (41’, 53’) μετά από ασίστ του Τσούπο-Μοτίνγκ, ενώ το σκορ άνοιξε στο 12’ ο Φουχς. Μείωσε για τους φιλοξενούμενους ο Φόλαντ (73’), φτάνοντας τα 6 γκολ στο πρωτάθλημα.






Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.