Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Με Μποτία στη Κομοτηνή

Με Μποτία στη Κομοτηνή

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
6/3/2015 16:41
Στην αποστολή του Ολυμπιακού για το παιχνίδι με τον Πανθρακικό στη Κομοτηνή συμπεριλήφθηκε ο Αλβάρο Μποτία, όχι όμως και ο Ελαμπντελαουί που έκανε θεραπεία και έμεινε στην Αθήνα. Εκτός και οι Φουστέρ, Μπενίτες, Διαμαντάκος και Αυλωνίτης.

Μετά από 2,5 μήνες απουσίας, ο Αλβάρο Μποτία συμπεριλήφθηκε κανονικά στην αποστολή του Ολυμπιακού για το παιχνίδι του Σαββάτου με τον Πανθρακικό στη Κομοτηνή.

Ο Ισπανός αμυντικός έβγαλε κανονικά όλο το πρόγραμμα των προπονήσεων την τελευταία εβδομάδα και ο Βίτορ Περέιρα τον συμπεριέλαβε κανονικά στην αποστολή.

Αντίθετα εκτός έμεινε ο Ελαμπντελαουί ο οποίος ταλαιπωρείται από ενοχλήσεις και έκανε θεραπεία όπως και ο Φουστέρ. Εκτός για λόγους τακτικής έμειναν οι Μπενίτες, Διαμαντάκος, Αυλωνίτης και Μπουχαλάκης.

Σε ό,τι αφορά το πρόγραμμα εκγύμνασης, έμφαση δόθηκε ιδιαίτερα στην τακτική, αλλά και την ανάπτυξη του παιχνιδιού. Οι ποδοσφαιριστές δούλεψαν πολύ, επάνω στο δίτερμα, στην επιθετική και αμυντική τους λειτουργία, δίνοντας παράλληλα βάση στη δημιουργία ευκαιριών στην αντίπαλη εστία. Ολοκλήρωσαν με στημένες φάσεις, κατά τις οποίες δούλεψαν ξανά επάνω στην αμυντική και επιθετική τους συμπεριφορά.

Η αποστολή: Μέγιερι, Ρομπέρτο, Γιαννούλης, Σαντάνα, Μιλιβόγεβιτς, Φορτούνης, Ντομίνγκεζ, Μποτία, Ντουρμάζ, Σαλίνο, Μανιάτης, Μαζουακού, Μήτρογλου, Ντοσεβί, Κασάμι, Εντινγκά, Σιόβας, Αφελάι, Χάρα, Χουτεσιώτης.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.