Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Παλότα: «Δεν φεύγει από τη Ρόμα ο Γκαρσία»

Παλότα: «Δεν φεύγει από τη Ρόμα ο Γκαρσία»

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
3/3/2015 17:37
Τα σενάρια αποχώρησης του Ρούντι Γκαρσία από τον πάγκο της Ρόμα διέψευσε κατηγορηματικά ο πρόεδρος των «τζιαλορόσι», Τζέιμς Παλότα.

Η Ρόμα δεν κατάφερε να κερδίσει τη Γιουβέντους στο παιχνίδι της Δευτέρας (1-1) και να μειώσει στο -6 τη διαφορά από την κορυφή με αποτέλεσμα ιταλικά δημοσιεύματα να αναφέρουν ότι ο Ρούντι Γκαρσία θα αποτελέσει παρελθόν από τον πάγκο της ομάδας στο φινάλε της σεζόν.

Ωστόσο ο πρόεδρος της Ρόμα, Τζέιμς Παλότα διέψευσε τα όσα γράφονται, ξεκαθαρίζοντας πως ο Γάλλος προπονητής θα μείνει στην ομάδα και τη νέα σεζόν:

«Φυσικά και ο Γκαρσία θα είναι ο προπονητής μας τη νέα σεζόν. Γιατί να μην είναι; Δεν πάει πουθενά, είναι γελοία όσα ακούγονται. Είχε να διαχειριστεί τόσους πολλούς τραυματισμούς και αναγκαζόταν να αλλάζει συνεχώς τα πλάνα του»

Για το ντέρμπι με τη Γιουβέντους: «Στην αρχή τα πράγματα δεν πήγαιναν καλά, όμως όταν αρχίζαμε να παίζουμε στο τελευταίο μισάωρο, πίστεψα ότι θα μπορούσαμε να κερδίσουμε. Υπάρχουν αρκετές ομάδες στον κόσμο που αν μείνουν με δέκα παίκτες απέναντι στη Γιουβέντους, θα παραδοθούν. Όμως εμείς το παλέψαμε μέχρι το τελευταίο λεπτό»

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.