Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Παρελθόν από την Ρεάλ ο Μουρίνιο

Παρελθόν από την Ρεάλ ο Μουρίνιο

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
20/5/2013 21:38
Παρελθόν από την Ρεάλ Μαδρίτης αποτελεί ο Ζοσε Μουρίνιο, όπως ανακοίνωσε ο Φλορεντίνο Πέρεθ στη συνέντευξη Τύπου.

Ο πρόεδρος της "βασίλισσας" αποκάλυψε πως το διαζύγιο των δύο πλευρών ήρθε έπειτα από κοινή συμφωνία, με αποτέλεσμα ο Πορτογάλος τεχνικός να λέει αντίο μετά από τρία χρόνια στον πάγκο της Ρεάλ.

Έτσι, ο δρόμος για τη μετακίνηση του στη Τσέλσι έμεινε πλέον ανοικτός και εκτός απρόοπτου, ο Μουρίνιο θα συνεχίσει την καριέρα του στο Λονδίνο.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Πέρεθ:


«Μετά από το σημερινό Δ.Σ., φτάσαμε σε δύο αποφάσεις. Η πρώτη αφορά τον προπονητή μας, Ζοσέ Μουρίνιο με τον οποίο φτάσαμε σε συμφωνία για το τέλος της συνεργασίας μας στο τέλος της σεζόν. Τον ευχαριστούμε για την δουλειά του και του ευχόμαστε καλύ τύχη στο μέλλον

Είναι κοινή η συμφωνία μας να χωρίσουμε. Δεν είναι απόλυση. Δεν υπάρχει καμία συμφωνία για τον νέο προπονητή της Ρεάλ. Θα το κοιτάξουμε τις επόμενες ημέρες. Δεν έχουμε υπογράψει κανένα προσύμφωνο και με κανέναν.

Με τον Μουρίνιο κάναμε βήματα εμπρός. Μην ξεχνάτε ότι πριν από αυτόν αποκλειόμασταν συνέχεια από τους 16 του Τσάμπιονς Λιγκ. Είμαστε σε καλύτερο επίπεδο από ότι τέσσερα χρόνια πριν, όμως η φετινή μας πορεία δεν ήταν αρκετή για μία ομάδα όπως η Ρεάλ Μαδρίτης.

Το να φτάνουμε σε έναν ημιτελικό Τσάμπιονς Λιγκ δεν είναι αρκετό, αυτός είναι ο πιο απαιτητικός σύλλογος. Δεν ειναι πάντως αλήθεια ότι δημιουργήθηκε πρόβλημα στα αποδυτήρια με τον τεχνικό
».

Πέρα από τη λύση της συνεργασίας με τον Ζοσέ Μουρίνιο, ο ισχυρός άνδρας της Ρεάλ γνωστοποίησε επίσης πως στις 16 Ιουνίου θα γίνουν εκλογές για την ανάδειξη προέδρου, με τον ίδιο να θέτει υποψηφιότητα για επανεκλογή.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.