Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Σαμπιονά: Έκανε… ζημιά και στην Παρί ο Ζαρντίμ (video)

Σαμπιονά: Έκανε… ζημιά και στην Παρί ο Ζαρντίμ (video)

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
2/3/2015 00:46
Η Μονακό του Λεονάρντο Ζαρντίμ κράτησε στο 0-0 την Παρί Σεν Ζερμέν στο Πριγκιπάτο και η ομάδα του Λοράν Μπλαν έχασε την ευκαιρία να ανέβει στην κορυφή μετά την ήττα της Λιόν.

Λίγες ημέρες μετά τον θρίαμβο της Μονακό στο Λονδίνο επί της Άρσεναλ, η ομάδα του Λεονάρντο Ζαρντίμ έκανε… ζημιά και στην Παρί Σεν Ζερμέν, με τις δύο ομάδες να μένουν στο 0-0 στο Πριγκιπάτο.

Οι Μονεγάσκοι παρουσιάστηκαν για ακόμα ένα παιχνίδι με καθαρά αμυντικούς προσανατολισμούς, βάζοντας αρκετά προβλήματα στους Παριζιάνους που έπαιζαν χωρίς τον τιμωρημένο Ιμπραίμοβιτς.

Οι φιλοξενούμενοι απείλησαν στο 16’ με σουτ του Καβάνι που έδιωξε ο Σούμπασιτς, ενώ στο 25’ ο Λαβέτσι δεν κατάφερε να ευστοχήσει από πλεονεκτική θέση. Η Μονακό απείλησε μόλις μια φορά στο 35’ με πλασέ του Μουτίνιο, ενώ στο φινάλε του πρώτου μέρους ο Καβάνι έστειλε τη μπάλα ψηλά άουτ.

Η Παρί συνέχισε την πίεση στην επανάληψη και στο 52’ ο Σούμπασιτς έδιωξε το σουτ του Παστόρε, ενώ τρία λεπτά μετά ο Ματουιντί επιχείρησε το σουτ, στέλνοντας τη μπάλα δίπλα από το δοκάρι των γηπεδούχων.

Ο Παστόρε έχασε νέα μεγάλη ευκαιρία στο 62’, καθώς βρέθηκε σε τετ-α-τετ με τον Σούμπασιτς, ωστόσο έστειλε τη μπάλα άουτ, με το 0-0 να μένει μέχρι το φινάλε.

Έτσι, η Παρί έφτασε τους 53 βαθμούς και βρίσκεται στο -1 από την πρωτοπόρο Λιόν αλλά και στο +3 από τη 3η Μαρσέιγ. Στην 4η θέση με 44 η Μονακό, η οποία έχει και παιχνίδι λιγότερο.


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.