Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Πριμέρα Ντιβιζιόν: «Στραβοπάτησε» στο σπίτι της η Ρεάλ

Πριμέρα Ντιβιζιόν: «Στραβοπάτησε» στο σπίτι της η Ρεάλ

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
1/3/2015 23:54
Την πρώτη της εντός έδρας απώλεια μετά τις 13 Σεπτεμβρίου και το ντέρμπι με την Ατλέτικο γνώρισε η Ρεάλ, η οποία ήρθε ισόπαλη 1-1 με την Βιγιαρεάλ στο «Μπερναμπέου», δίνοντας έτσι την ευκαιρία στην Μπαρτσελόνα να βρεθεί στο -2 από την κορυφή. Ρονάλντο (52’ πεν.) και Μορένο (64’) τα γκολ του αγώνα.

Παρότι η Βιγιαρεάλ ξεκίνησε το παιχνίδι με αρκετές αλλαγές, η Ρεάλ δεν κατάφερε να πάρει τη νίκη απέναντι στο «κίτρινο υποβρύχιο», με τις δύο ομάδες να έρχονται ισόπαλες 1-1 στη Μαδρίτη και την Μπαρτσελόνα να πλησιάζει στο -2 από την κορυφή.

Κακή εμφάνιση από τη «βασίλισσα» στο πρώτο ημίχρονο, καθώς η ομάδα του Αντσελότι απείλησε μόλις δύο φορές, αρχικά στο 34’ με κεφαλιά του Βαράν και ύστερα στο 42’ με σέντρα-σουτ του Μπέιλ στο 42’ που χτύπησε στο δοκάρι.

Αντίθετα, η Βιγιαρεάλ πραγματοποίησε πολύ καλή εμφάνιση. Το «κίτρινο υποβρύχιο» είχε καλή στιγμή στο 5’ με πλασέ του Ντος Σάντος, ενώ στο 12’ έχασε μοναδική ευκαιρία για να πάρει το προβάδισμα, με τον Κασίγιας να σταματά σε τετ-α-τετ τον Μορένο και στην επαναφορά τον Καρβαχάλ να σώζει στη γραμμή το σουτ του Γκόμεθ.

Το 0-0 έμεινε μέχρι το φινάλε του πρώτου μέρους, ωστόσο στο ξεκίνημα της επανάληψης η Ρεάλ κατάφερε να προηγηθεί με εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Ρονάλντο, το οποίο κέρδισε ο ίδιος στο 52’ για τράβηγμα από τον Μπαϊλί.

Το γκολ δεν πτόησε τη Βιγιαρεάλ, η οποία κατάφερε να απαντήσει στο 64’, με ωραίο σουτ του Μορένο από το ύψος της περιοχής.

Το παιχνίδι απέκτησε ωραίο ρυθμό, με τον Ασένχο να αποκρούει εντυπωσιακά την κεφαλιά του Ρονάλντο στο 72’, ενώ στο 84’ ο Χεσέ δεν μπόρεσε να εκμεταλλευτεί την άστοχο έξοδο του Ισπανού πορτιέρο, στέλνοντας τη μπάλα άουτ.

Στον αντίποδα, η Βιγιαρεάλ απείλησε στο 86’ με κεφαλιά-ψαράκι του Βιέτο που απόκρουσε δύσκολα ο Κασίγιας, ενώ ένα λεπτό μετά η Ρεάλ ζήτησε πέναλτι για σπρώξιμο στον Ερνάντες (έβαλε χέρια ο Μπαϊλί, φάνηκε να πέφτει εύκολα ο Ερνάντες).

Η Ρεάλ συνέχιζε να πιέζει ασφυχτικά για το γκολ της νίκης, και στο 90’ ο Ασένχο έσωσε το παρά λίγο αυτογκόλ του Τριγκέρος. Ένα λεπτό μετά ο Ρονάλντο προσπάθησε να σκοράρει με κεφαλιά έπειτα από σέντρα του Μαρσέλο, αλλά έστειλε τη μπάλα άουτ.

Το 1-1 έμεινε μέχρι το φινάλε, με τη Ρεάλ να γνωρίζει την πρώτη της φετινή ισοπαλία και να βρίσκεται πλέον στο -2 από τη Μπαρτσελόνα. Κέρδισε βαθμό και εντυπώσεις η Βιγιαρεάλ, η οποία ανέβηκε στους 45 και βρίσκεται στο -1 από την 5η Σεβίλλη.


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.