Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Πρέμιερ Λιγκ: Πήρε το ντέρμπι η Λίβερπουλ (video)

Πρέμιερ Λιγκ: Πήρε το ντέρμπι η Λίβερπουλ (video)

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
1/3/2015 15:53
Με γκολάρες των Χέντερσον (11’) και Κουτίνιο (75’), η Λίβερπουλ κέρδισε με 2-1 την Μάντσεστερ Σίτι στο «Άνφιλντ» και έπιασε προσωρινά την Άρσεναλ στην 4η θέση της βαθμολογίας,κάνοντας ακόμα ένα σημαντικό βήμα για την έξοδο στο Τσάμπιονς Λιγκ. Ισοφάρισε προσωρινά με Τζέκο (25’) η Σίτι που κινδυνεύει να βρεθεί στο -8 από την κορυφή.

Μπορεί στο Γιουρόπα Λιγκ η Λίβερπουλ να γνώρισε τον αποκλεισμό από τη Μπεσίκτας, ωστόσο στην Πρέμιερ Λιγκ συνεχίζει να εντυπωσιάζει! Οι «κόκκινοι» κέρδισαν με 2-1 την Μάντσεστερ Σίτι στο «Άνφιλντ», πήραν την 6η νίκη τους στα 7 τελευταία παιχνίδια και ανέβηκαν στην 4η θέση, ισοβαθμώντας με την Άρσεναλ, που έχει παιχνίδι λιγότερο.

Το γκολ της νίκης, όπως και στο περσινό ντέρμπι των δύο ομάδων στο «Άνφιλντ», πέτυχε ο Φιλίπε Κουτίνιο, ο οποίος με τρομερό σουτ, έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Χαρτ στο 75ο λεπτό, διαμορφώνοντας το τελικό αποτέλεσμα.

Η Λίβερπουλ ξεκίνησε δυνατά το παιχνίδι και κατάφερε να προηγηθεί στο 11ο λεπτό με «κεραυνό» του Χέντερσον, σε φάση που ξεκίνησε από λάθος του Κομπανί. Η Μάντσεστερ Σίτι δεν πτοήθηκε, είχε δοκάρι στο 13ο λεπτό με σουτ του Αγκουέρο και στο 25’ ο Αργεντινός έδωσε ωραία κάθετη στον Τζέκο, ο οποίος από κοντά ισοφάρισε σε 1-1.

Πρέμιερ Λιγκ: Πήρε το ντέρμπι η Λίβερπουλ (video)
Οι «κόκκινοι» πήραν ξανά τον έλεγχο και θα μπορούσαν να πάνε με το προβάδισμα στα αποδυτήρια, αν ο Λαλάνα στο 35’ και ο Στέρλινγκ λίγο πριν το φινάλε του πρώτου μέρους ευστοχούσαν από πλεονεκτική θέση.

Ο δεύτερος έχασε ακόμα μια μεγάλη ευκαιρία στο 55’, καθώς δεν έπιασε καλά το σουτ από το ύψος του πέναλτι, χάνοντας την ευκαιρία να ξαναδώσει το προβάδισμα στην ομάδα του.

Οι γηπεδούχοι δεν επέτρεπαν στην Σίτι να δημιουργήσει αξιόλογες ευκαιρίες, κλείνοντας σωστά τους χώρους, και στο 75’ κατάφεραν να ξαναπάρουν το προβάδισμα με τρομερό σουτ του Κουτίνιο που δεν άφησε περιθώριο αντίδρασης στον Χαρτ.

Ο Πελεγκρίνι έριξε αμέσως στο παιχνίδι τους Μπονί και Λάμπαρντ και η Σίτι «άγγιξε» την ισοφάριση στο 79’ με σουτ του Αγκουέρο, με τη μπάλα να περνάει δίπλα από το δοκάρι του Μινιολέ.

Στον αντίποδα, Κουτίνιο και Στάριτζ έχασαν μεγάλες ευκαιρίες για να «κλειδώσουν» τη νίκη για τη Λίβερπουλ, η οποία λίγο έλλειψε να το πληρώσει, καθώς στο 90’ ο Σίλβα βρήκε χώρο για το σουτ, ωστόσο έστειλε τη μπάλα άουτ από το ύψος της περιοχής, με το 2-1 να μένει μέχρι το φινάλε και τους «κόκκινους» να κάνουν αποφασιστικό βήμα για την τετράδα.

Μάλιστα η ομάδα του Μέρσεσάιντ έκανε ένα μεγάλο δώρο στην Τσέλσι, η οποία έχει πλέον την ευκαιρία να ξεφύγει με +8 στην κορυφή του πρωταθλήματος.


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.