Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Πριμέρα Ντιβιζιόν: Επέστρεψε στις νίκες η Μπαρτσελόνα

Πριμέρα Ντιβιζιόν: Επέστρεψε στις νίκες η Μπαρτσελόνα

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
28/2/2015 18:56
Μια εβδομάδα μετά την ήττα-σοκ από τη Μάλαγα, η Μπαρτσελόνα επέστρεψε στα θετικά αποτελέσματα στην Ισπανία, νικώντας με 3-1 τη Γρανάδα στην Ανδαλουσία και μείωσε προσωρινά στο -1 τη διαφορά από την κορυφή. Γκολ και ασίστ ο Σουάρες, ξανά γκολ ο Μέσι.

Με πρωταγωνιστή τον Σουάρες, που έβαλε ένα γκολ και έφτιαξε τα άλλα δύο για τους Ράκιτιτς και Μέσι, η Μπαρτσελόνα κέρδισε με 3-1 στην έδρα της Γρανάδα και μείωσε προσωρινά στο -1 τη διαφορά της από την πρωτοπόρο Ρεάλ.

Οι «μπλαουγκράνα» χωρίς να χρειαστεί να πιάσουν υψηλή απόδοση, κατάφεραν να προηγηθούν στο 25’, όταν ο Σουάρες έκανε το σουτ και μετά από λάθος αμυντικού, ο Ράκιτιτς κατάφερε από κοντά να ανοίξει το σκορ για τους φιλοξενούμενους.

Η Γρανάδα απείλησε για πρώτη φορά στο 42’ με σουτ του Μάρκεθ που απόκρουσε ο Μπράβο, ενώ στο 45’ ο Μέσι είχε μεγάλη ευκαιρία για ένα δεύτερο γκολ της Μπαρτσελόνα.

Η ομάδα του Ενρίκε σκόραρε με το… καλημέρα στην επανάληψη χάρη σε γκολ του Σουάρες (48’) έπειτα από ασίστ του Ράκιτιτς, ωστόσο η Γρανάδα κατάφερε να απαντήσει στο 53’, μειώνοντας σε 2-1.Ο Μπάρτρα ανέτρεψε τον Λας στην περιοχή και ο Ρίκο ευστόχησε από την άσπρη βούλα, νικώντας τον Μπράβο.

Η Μπαρτσελόνα δεν πτοήθηκε και πίεσε για το 3ο γκολ το οποίο πέτυχε στο 70’. Ο Ράκιτιτς έβγαλε τον Σουάρες σε τετ-α-τετ, με τον Ουρουγουανό να περνάει τον τερματοφύλακα, ωστόσο αντί να εκτελέσει, προτίμησε να δώσει στον Μέσι, ο οποίος από κοντά διαμόρφωσε το τελικό 3-1.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.