Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Μπουντσελίγκα: Γενέθλια με τεσσάρα η Μπάγερν (video)

Μπουντσελίγκα: Γενέθλια με τεσσάρα η Μπάγερν (video)

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
28/2/2015 00:02
Με εντυπωσιακή νίκη γιόρτασε τα 115α γενέθλια της η Μπάγερν, διαλύοντας με 4-1 την Κολωνία στο Μόναχο. Μεγάλο ματς από Ρόμπεν (γκολ και δύο ασίστ).

Τα 18 γκολ (!) στα τρία τελευταία παιχνίδια πρωταθλήματος έφτασε η Μπάγερν, η οποία διέλυσε με 4-1 την Κολωνία στο Μόναχο και γιόρτασε με τον καλύτερο τρόπο τα 115α γενέθλια της.

Πρωταγωνιστής των Βαυαρών ήταν για ένα ακόμα παιχνίδι ο Άριεν Ρόμπεν, ο οποίος ήταν μέσα στα τρία από τα τέσσερα τέρματα της ομάδας του.

Μετά από εκτέλεση κόρνερ του Ολλανδού στο 3ο λεπτό, ο Σβάινστάιγκερ «έγραψε» το 1-0 με καρφωτή κεφαλιά, ενώ στο 10’ ο Ριμπερί έδωσε προβάδισμα δύο τερμάτων στην ομάδα του μετά από όμορφη προσωπική ενέργεια και τελείωμα από το ύψος της περιοχής.

Η Μπάγερν είχε ευκαιρίες για να πετύχει ένα 3ο γκολ, ωστόσο στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους ο Ούτζα μείωσε σε 2-1 με κεφαλιά, έπειτα από σέντρα του Λέμαν.

Η Κολωνία είχε δύο καλές στιγμές σε ένα λεπτό στο δεύτερο μέρος για να φτάσει στην ισοφάριση, ωστόσο ο Νόιερ απόκρουσε εντυπωσιακά τα σουτ των Ούτζα (58’) και Ρίσε (59’).

Οι ευκαιρίες των φιλοξενούμενων «ξύπνησαν» τη Μπάγερν, η οποία στο 67’ «καθάρισε» τη νίκη με κεφαλιά του Ρόμπεν (έφτασε τα 17 γκολ στο πρωτάθλημα), ενώ από εξαιρετική πάσα του Ολλανδού, ο Λεβαντόφσκι διαμόρφωσε το τελικό 4-1 στο 75΄.

Έτσι η Μπάγερν έφτασε τους 58 βαθμούς και ξέφυγε προσωρινά με +11 από τη 2η Βόλφσμπουργκ, που αντιμετωπίζει την Κυριακή τη Βέρντερ στη Βρέμη.


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.