Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Αφαίρεση τριών βαθμών στον Παναθηναϊκό

Αφαίρεση τριών βαθμών στον Παναθηναϊκό

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
26/2/2015 22:22
Με αφαίρεση τριών βαθμών, ποινή δύο αγωνιστικών κεκλεισμένων των θυρών και πρόστιμο 100 χιλιάδων ευρώ τιμώρησε τον Παναθηναϊκό η Πειθαρχική Επιτροπή της Super League για τα όσα έγιναν στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.

Η Πειθαρχική Επιτροπή της Super League τιμώρησε τον Παναθηναϊκό με την μεγαλύτερη δυνατή ποινή για τα όσα έγιναν στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στη Λεωφόρο.

Συγκεκριμένα οι «πράσινοι» τιμωρήθηκαν με αφαίρεση τριών βαθμών από το πρωτάθλημα, με ποινή δύο αγωνιστικών κεκλεισμένων των θυρών (τα ματς με ΠΑΟΚ και Αστέρα Τρίπολης) και πρόστιμο 100 χιλιάδων ευρώ.

Έτσι, ο Παναθηναϊκός βρίσκεται και πάλι στο -6 από τον πρωτοπόρο Ολυμπιακό και Θα πρέπει να θεωρείται δεδομένο πως το «τριφύλλι» θα ασκήσει έφεση για την εν λόγω απόφαση.

Αναλυτικά:


Η Πρωτοβάθμια Πειθαρχική Επιτροπή πήρε τις παρακάτω αποφάσεις στο πλαίσιο των συναντήσεων της 25ης Αγωνιστικής. Αναλυτικά :

Α) ΠΑΕ Εργοτέλης: Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της: χρηματική ποινή πεντακοσίων ευρώ.

Β) ΠΑΕ Παναθηναϊκός: Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της, για υβριστικά συνθήματα των φιλάθλων της καθώς επίσης: «Σας διαβιβάζουμε συμπληρωματικά με την από 108/24-2-2015
κλήση που σας αποστείλαμε και το υπ’ αριθμ. πρωτ. 7495/2015 έγγραφο του Υπεύθυνου Άσκησης Πειθαρχικής Δίωξης Ποδοσφαιρικών Αδικημάτων θεωρούμενο ενιαίο σώμα μ’ αυτήν»: Συνεκδικάζει την υπ΄ αριθμ. πρωτ. 108/24-2-15 κλήση προς απολογία της Α΄ βάθμιας Πειθαρχικής Επιτροπής της Super League και την από 25-2-15 πειθαρχική δίωξη του Υπευθύνου Άσκησης Πειθαρχικής Δίωξης Ποδοσφαιρικών Αδικημάτων. Καθορίζει συνολική χρηματική ποινή εκατό χιλιάδων ευρώ. Επίσης επιβάλλει ποινή διεξαγωγής δύο (2) αγώνων χωρίς θεατές και αφαίρεση τριών (3) βαθμών από τον βαθμολογικό πίνακα, κατά πλειοψηφία ως προς την ποινή αφαίρεσης των τριών (3) βαθμών».

Γ) ΠΑΕ Πανιώνιος, Ν. Ζαμάνη (Δ/ντή ποδ/ρου): Για τη συμπεριφορά του κ. Ν.Ζαμάνη καθώς επίσης και για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της: επιβάλλει στην ΠΑΕ Πανιώνιος συνολική χρηματική ποινή πέντε χιλιάδων ευρώ. Επίσης επιβάλλει στον κ.Ν. ΖΑΜΑΝΗ την ποινή της επίπληξης.

Δ) ΠΑΕ ΠΑΟΚ: Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της: συνολική χρηματική ποινή δύο χιλιάδων πεντακοσίων ευρώ.

Η κάτωθι απόφαση αφορά την 18η αγωνιστική

Α) ΠΑΕ Εργοτέλης: Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της: ποινή επίπληξης.

ΠΑΕ ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ : «Βάσει των αναφερομένων στην από 18/2/2015 πειθαρχική δίωξη του Υπευθύνου Άσκησης Δίωξης Ποδοσφαιρικών Αδικημάτων της ΕΠΟ, η οποία σας κοινοποιείται συνημμένα στην παρούσα, καλείσθε ενώπιον μας την Πέμπτη, 26-2-2015 και ώρα 13:00, προς απολογία για όσα περιλαμβάνονται στην ως άνω πειθαρχική δίωξη»: «Απαλλάσσει την πειθαρχικώς διωκόμενη ΠΑΕ ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ από τη σε βάρος της αποδιδόμενη πειθαρχική κατηγορία».

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.