Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Γιουρόπα Λιγκ: Πρόκριση για Φιορεντίνα, Ίντερ και Σεβίλλη, έξω η Τότεναμ

Γιουρόπα Λιγκ: Πρόκριση για Φιορεντίνα, Ίντερ και Σεβίλλη, έξω η Τότεναμ

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
26/2/2015 22:18
Με γκολ των Γκόμεζ και Σαλάχ, η Φιορεντίνα κέρδισε με 2-0 την Τότεναμ και εξασφάλισε την πρόκριση για τους «16» του Γιουρόπα Λιγκ, αφήνοντας εκτός συνέχειας τους Λονδρέζους. «Σφράγισαν» το εισιτήριο Ίντερ, Σεβίλλη, Βιγιαρεάλ, Άγιαξ, Ζενίτ, Ντιναμό Κιέβου και Ντιναμό Μόσχας.

Την πρόκριση στους «16» του Γιουρόπα Λιγκ εξασφάλισε η Φιορεντίνα. Οι «βιόλα» κέρδισαν με 2-0 την Τότεναμ στο «Αρτέμιο Φράνκι» και σε συνδυασμό με το 1-1 του Λονδίνου, «σφράγισαν» το εισιτήριο για την επόμενη φάση.

Γκόμεζ (54’) και Σαλάχ (71’) πέτυχαν τα γκολ της νίκης για την ιταλική ομάδα, που πήρε την πρόκριση για τους «16» του θεσμού για δεύτερη σερί φορά.

Μοιραίος για την Τότεναμ ο Σολδάδο, ο οποίος βρέθηκε τετ-α-τετ με τον Νέτο στο πρώτο μέρος, ωστόσο αντί να εκτελέσει προτίμησε να δώσει απογοητευτική πάσα στον Τσαντλί, με αποτέλεσμα η φάση να χαθεί για τους «πετεινούς».

«Σφράγισαν» την πρόκριση Ίντερ και Σεβίλλη


Γιουρόπα Λιγκ: Πρόκριση για Φιορεντίνα, Ίντερ και Σεβίλλη, έξω η Τότεναμ
Την πρόκριση για τους «16» εξασφάλισε και η Ίντερ, η οποία κέρδισε με 1-0 την Σέλτικ στο Μιλάνο και σε συνδυασμό με το εντυπωσιακό 3-3 στη Σκωτία, «σφράγισε» το εισιτήριο για την επόμενη φάση.

Το γκολ της νίκης πέτυχε στο 88’ ο Γκουαρίν για τους «νερατζούρι», ενώ να σημειωθεί πως η Σέλτικ έπαιζε από το 36’ με αριθμητικό μειονέκτημα λόγω αποβολής του Φαν Ντικ.

Εντυπωσιακή πρόκριση για την κάτοχο Σεβίλλη, η οποία μετά τη νίκη της με 1-0 στην Ανδαλουσία, κέρδισε με 3-2 τη Γκλάντμπαχ στη Γερμανία και θα δώσει το «παρών» στην αυριανή κλήρωση.

Το σκορ για την ομάδα του Έμερι άνοιξε στο 8ο λεπτό ο Μπάκα, ενώ τη σκυτάλη πήρε ο Βιτόλο, ο οποίος με δύο γκολ (26’, 79’) «σφράγισε» την πρόκριση για τους Ανδαλουσιανούς. Ισοφάρισε δύο φορές με Τζάκα (19’) και Αζάρ (29’) η Γκλάντμπαχ, η οποία έμεινε με αριθμητικό μειονέκτημα από το 69’ λόγω αποβολής του πρώτου με δεύτερη κίτρινη.

Τριάρες για Ζενίτ, Άγιαξ, με Βιέτο η Βιγιαρεάλ


Γιουρόπα Λιγκ: Πρόκριση για Φιορεντίνα, Ίντερ και Σεβίλλη, έξω η Τότεναμ
Κανένα πρόβλημα δεν συνάντησαν Ζενίτ και Άγιαξ, καθώς η πρώτη κέρδισε με 3-0 την Άιντχόβεν στην Αγία Πετρούπολη χάρη σε γκολ των Ρόντον (29’, 67’) και Χουλκ (48’), ενώ ο «Αίαντας» επικράτησε με το ίδιο σκορ της Λέγκια στη Βαρσοβία έχοντας σκόρερ τους Μίλικ (11’, 43’) και Βιργκέβερ (13’).

Με σόου του Βιέτο (2 γκολ και ασίστ), η Βιγιαρεάλ κέρδισε με 3-1 τη Σάλτσμπουργκ στην Αυστρία και εξασφάλισε την πρόκριση, όπως και η Ντιναμό Κιέβου. Η ουκρανική ομάδα η κέρδισε με 3-1 τη Γκινγκάμπ, ανατρέποντας το 2-1 της Γαλλίας.

Πρόκριση με ανατροπή και για την Ντιναμό Μόσχας, η οποία επικράτησε με 3-1 της Άντερλεχτ στη Ρωσία, παρότι οι Βέλγοι προηγήθηκαν στο πρώτο μέρος με γκολ του Μίτροβιτς.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.