Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Τσάμπιονς Λιγκ: «Ξέρανε» την Άρσεναλ η Μονακό! (video)

Τσάμπιονς Λιγκ: «Ξέρανε» την Άρσεναλ η Μονακό! (video)

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
25/2/2015 23:39
Μεγάλη νίκη με 3-1 στο Λονδίνο πανηγύρισε κόντρα στην Άρσεναλ η Μονακό, με την ομάδα του Λεονάρντο Ζαρντίμ να κάνει τεράστιο βήμα για την πρόκριση στους «8» του Τσάμπιονς Λιγκ. Κοντογκμπιά (38’), Μπερμπάτοφ (53’) και Καράσκο (90+4’) τα γκολ των Μονεγάσκων, μείωσε με τον Τσάμπερλειν (90+1’) η Άρσεναλ.

Με το ένα πόδι στα προημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ βρίσκεται η Μονακό! Η ομάδα του Λεονάρντο Ζαρντίμ κατάφερε να πάρει τη νίκη με 3-1 στο Λονδίνο, σκορ που καλείται να υπερασπιστεί στη ρεβάνς του Πριγκιπάτου ώστε να βρεθεί στους «8» του θεσμού για πρώτη φορά μετά τη σεζόν 2003-04.

Κοντογκμπιά (38’), Μπερμπάτοφ (53’) και Καράσκο (90+4’) οι «χρυσοί» σκόρερ για τους Μονεγάσκους, που επέβαλαν τον ρυθμό τους, έκλεισαν τους χώρους και δεν επέτρεψαν στην Άρσεναλ να δημιουργήσει αξιόλογες ευκαιρίες στο πρώτο μέρος.

Πίεσαν στην επανάληψη οι γηπεδούχοι, ωστόσο το μόνο που κατάφεραν ήταν να μειώσουν στο 90+1΄με ωραίο σουτ του Τσάμπερλειν.

Το ματς:


Η Άρσεναλ μπήκε δυνατά στο παιχνίδι και προσπάθησε να πετύχει ένα γρήγορο γκολ, ωστόσο με εξαίρεση ένα σουτ του Σάντσες στο 2’, δεν κατάφερε να διασπάσει την άμυνα της Μονακό και να απειλήσει την εστία του Σούμπασιτς. Οι Μονεγάσκοι με άμυνα για… σεμινάριο, έκλεισαν όλους τους χώρους και κατάφεραν να επιβάλουν το ρυθμό τους.

Οι «κανονιέρηδες» απείλησαν ξανά στο 33’ με σουτ του Σάντσες και πέντε λεπτά μετά η Μονακό κατάφερε να «παγώσει» το «Έμιρειτς». Ο Κοντογκμπιά επιχείρησε το μακρινό σουτ, με τη μπάλα να κοντράρει στον Μέρτσεσάκερ και να καταλήγει στα δίχτυα του Οσπίνα.

Οι γηπεδούχοι, όπως και στο πρώτο μέρος, μπήκαν δυνατά στην επανάληψη και είχαν δύο μεγάλες ευκαιρίες με τον Ζιρού (46’, 52’) για να μειώσουν στο σκορ, ωστόσο ο Γάλλος φορ δεν βρέθηκε σε καλή μέρα. Το γκολ δεν ήρθε για την Άρσεναλ και στο 53’ η Μονακό «χτύπησε» ξανά, με τους Μονεγάσκους να βγαίνουν στην αντεπίθεση και να πετυχαίνουν δεύτερο γκολ με σκόρερ τον Μπερμπάτοφ.

Η ομάδα του Αρσέν Βενγκέρ «άγγιξε» το 2-1 στο 58’ ωστόσο ο Ζιρού κατάφερε να αστοχήσει σε άδεια εστία, στέλνοντας τη μπάλα άουτ! Η απάντηση της Μονακό ήρθε στο 61’, με τον Οσπίνα να βγαίνει νικητής σε τετ-α-τετ με τον Μαρτιάλ, ενώ στο 64’ ο Σούμπασιτς είπε «όχι» σε προσπάθεια του Γουόλκοτ, κρατώντας το μηδέν.

Η Άρσεναλ συνέχιζε να πιέζει για ένα γκολ και το πέτυχε στο 90+1’, με ωραίο φαλτσαριστό σουτ του Τσάμπερλειν. Οι «κανονιέρηδες» είχαν αποκτήσει σημαντικές ελπίδες ενόψει της ρεβάνς, ωστόσο στο 90+4’ η Μονακό σόκαρε για 3η φορά τους γηπεδούχους με τον Καράσκο να βγαίνει στην αντεπίθεση και να «γράφει» το τελικό 3-1 με ωραίο σουτ.


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.