Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Ένταση, ξύλο και διακοπή στο Δ.Σ της Σούπερ Λιγκας

Ένταση, ξύλο και διακοπή στο Δ.Σ της Σούπερ Λιγκας

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
24/2/2015 19:18
Σοβαρά επεισόδια έλαβαν χώρα στο Δ.Σ της Σούπερ Λιγκας το οποίο δεν ολοκληρώθηκε. «Ο Μαρινάκης μου πέταξε ένα ποτήρι νερό και μετά μπήκε ένας μπράβος του και χτύπησε τον Κωνσταντίνου» υποστήριξε ο Γιάννης Αλαφούζος!

Σε… ροντέο μετατράπηκε το Δ.Σ της Σούπερ Λιγκας το οποίο έγινε παρουσία των Γιάννη Αλαφούζου και Βαγγέλη Μαρινάκη, με τη συνεδρίαση να μην ολοκληρώνεται ποτέ.

Φωνές και ένταση που ακούγονταν μέχρι έξω, ανταλλαγές αντικειμένων, νερά που πετάχτηκαν σε εκπροσώπους ομάδων ενώ σύμφωνα με τις καταγγελίες που έγιναν, άγνωστος άνοιξε την πόρτα της αίθουσας που γινόταν η συνεδρίαση και χειροδίκησε τον Βασίλη Κωνσταντίνου.

Αλαφούζος: «Μπράβος του Μαρινάκη χτύπησε τον Κωνσταντίνου»


Ένταση, ξύλο και διακοπή στο Δ.Σ της Σούπερ Λιγκας
Όπως υποστήριξε ο Γιάννης Αλαφούζος, κατά την έξοδό του από τη συνεδρίαση της Σούπερ Λίγκας, ο πρόεδρος του Παναθηναικού δέχτηκε μπουκάλι με νερό από τον Βαγγέλη Μαρινάκη, ενώ ένας μπράβος του Μαρινάκη και χτύπησε τον Κωνσταντίνου:

«Δυστυχώς οι προκλήσεις συνεχίστηκαν και σήμερα. Ζήσαμε απίστευτα πράγματα. Δεχθήκαμε επίθεση. Ντρέπομαι. Ο Μαρινάκης μου έριξε ένα ποτήρι νερό. Ένας μπράβος του Μαρινάκη χτύπησε τον Κωνσταντίνου. Ήταν στημένο το σκηνικό. Δεν μπορώ να πιστέψω πως σε Δ.Σ της Λίγκας υπάρχει τέτοια βία. Δεν μπορώ να πιστέψω πως θα είχαν μπράβους και μέσα στο συμβούλιο.

Στον Παναθηναϊκό έχουμε κάνει λάθη, προσπαθούμε να αλλάξουμε το ποδόσφαιρο. Βλέπετε τις επιθέσεις στον ΣΚΑΪ, πέταξαν μολότοφ. Σήμερα είχαμε πολλά παραδείγματα απειλής και βίας. Τι να κάνουμε; Κάποιοι από εμάς πρέπει να εκτεθούμε στον κίνδυνο για να αλλάξουν τα πράγματα. Ζούμε σε μια δημοκρατία. Υπάρχει δικαιοσύνη και οι φορείς που πρέπει να διαχειριστούν αυτά τα θέματα είναι η αστυνομία και η δικαιοσύνη
».

Μποροβήλος: «Είχαμε ένα επεισοδιακό συμβούλιο»


Ένταση, ξύλο και διακοπή στο Δ.Σ της Σούπερ Λιγκας
Από την πλευρά του, ο πρόεδρος της Σούπερ Λιγκ απέφυγε να περιγράψει τι έγινε στην αίθουσα συσκέψεων:

«Δεν έχουμε λόγους να κρύψουμε ότι είχαμε ένα επεισοδιακό συμβούλιο. Το ποδόσφαιρο διέρχεται κρίση. Έχουμε αύριο μια συνάντηση με τον κ.Κοντονή στην οποία θα εξετάσουμε τας προβλήματα που υπάρχουν, και θα μας ενημερώσει για τις αποφάσεις που έχει λάβει. Μετά θα υπάρξει άλλη συνάντηση, στην οποία θα δούμε τα ζητήματα που απασχολούν το ποδόσφαιρο και τι μπορούμε να κάνουμε για να μαζέψουμε όσα μπορούμε για φέτος και για του χρόνου όλες τις αλλαγές που θα πρέπει να κάνουμε για να υπάρξει ένα καλύτερο πρωτάθλημα.

«Πρέπει να βρούμε τα πολλά προβλήματα που υπάρχουν και να τα λύσουμε όλοι μαζί . Πρέπει να λυθούν με θεσμική παρέμβαση. Εμείς ελπίζουμε ότι υπάρχει επόμενη ημέρα. Θα πούμε τα προβλήματα που έχουμε. Αυτό που θα ζητήσω από την Πολιτεία θα είναι πως πέρα από τις ομάδες που θα πρέπει να είναι πολύ βαριές, ποινές θα πρέπει να υπάρχουν και σε επίπεδο φυσικών προσώπων
»

Μαχλάς: «Δεν ήταν ωραίο αυτό που έγινε»


Ένταση, ξύλο και διακοπή στο Δ.Σ της Σούπερ Λιγκας
Ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΟΦΗ, Νίκος Μαχλάς τόνισε:

«Δεν ήταν ωραίο αυτό που έγινε. Δεν ήταν σοβαρό. Νομίζω ότι ο κ. Κωνσταντίνου δεν χρειάζεται να είναι τόσο απότομος και νευρικός. Νομίζω ότι θα τα βρουν μόνοι τους. Δεν είδα το περιστατικό. Έγινε μια ένταση αλλά δεν είδα ακριβώς τι έγινε», ήταν τα λόγια του για την ένταση στο ΔΣ της Λίγκας.
Και συνέχισε: «Δεν γίνεται στο ματς του ΟΦΗ με τον Παναθηναϊκό να μιλάω με τον Υφυπουργό και να του λέω να μην έρθει στο γήπεδο ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού και ο κόσμος να εκτονωθεί.

Δεν πρέπει να γίνονται αυτά τα πράγματα. Οι πρόεδροι πρέπει να βοηθάμε το ποδόσφαιρο. Δεν ήταν ωραίο αυτό που έγινε στο ματς με τον ΟΦΗ και δυστυχώς αυτά έγιναν και στο ντέρμπι σε δεκαπλάσιο βαθμό που δεν τιμούν την Ελλάδα. Αυτά τα πράγματα δεν πρέπει να γίνονται. Πρέπει να αλλαχθούν πολλά και σε αυτό το κομμάτι να παλεύουμε όλοι. Να δίνουμε εμείς οι πρόεδροι το καλό παράδειγμα στον κόσμο, γιατί εμείς ξεσηκώνουμε τον κόσμο
»

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.