Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Ενρίκε: «Δεν υπάρχουν φαβορί»

Ενρίκε: «Δεν υπάρχουν φαβορί»

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
24/2/2015 02:51
Ζευγάρι χωρίς φαβορί χαρακτήρισε αυτό της Μπαρτσελόνα με την Μάντσεστερ Σίτι ο Λουίς Ενρίκε, τονίζοντας πως η ομάδα του πρέπει να αποδείξει στο γήπεδο ότι είναι καλύτερη. «Δεν είναι καταστροφή η ήττα με τη Μάλαγα» δήλωσε.

Ο Λουίς Ενρίκε δεν θέλησε να δώσει τον τίτλο του φαβορί στην Μπαρτσελόνα ενόψει του πρώτου αγώνα με τη Μάντσεστερ Σίτι για τους «16» του Τσάμπιονς Λιγκ, με τον τεχνικό των «μπλαουγκράνα» να τονίζει πως η ομάδα του καλείται να αποδείξει στο γήπεδο ότι είναι καλύτερη:

«Δεν πιστεύω ότι υπάρχουν φαβορί. Είναι επικίνδυνο να μιλάς για φαβορί στο Τσάμπιονς Λιγκ. Το μόνο που πρέπει να κάνεις είναι να αποδείξεις στο χορτάρι ότι είσαι καλύτερος. Έχουμε δύο παιχνίδια απέναντι σε έναν δυνατό αντίπαλο και πρέπει να τα δώσουμε όλα για να αποδείξουμε ότι είμαστε η καλύτερη ομάδα» δήλωσε ο Ενρίκε.

Για την ήττα με τη Μάλαγα:

«Η ήττα κόντρα στη Μάλαγα δεν έχει να κάνει με το αυριανό παιχνίδι. Βρισκόμασταν σε άριστη κατάσταση και σκεφτόμασταν αποκλειστικά το παιχνίδι με τη Μάλαγα, το οποίο πλέον πρέπει να αφήσουμε πίσω μας. Δεν είναι καταστροφή. Χάσαμε ένα παιχνίδι και θα είμαι χαρούμενος αν χάνουμε έναν αγώνα και κερδίζουμε έντεκα»

Για τις φωτογραφίες που δείχνουν τους Μέσι, Πικέ και Φάμπρεγκας έξω από καζίνο της Βαρκελώνης μια ημέρα μετά την ήττα με τη Μάλαγα:

«Δεν με ενδιαφέρουν τα κουτσομπολιά. Θέλω να επικεντρώνομαι στο ποδόσφαιρο. Δεν πρόκειται να προχωρήσω σε ανάλυση ενός τέτοιου περιστατικού»

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.