Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Σέριε Α: Πλησίασε τη Ρόμα η Νάπολι, ανεβαίνει η Ίντερ (video)

Σέριε Α: Πλησίασε τη Ρόμα η Νάπολι, ανεβαίνει η Ίντερ (video)

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
24/2/2015 02:27
Με πρωταγωνιστή τον Ζαπάτα, η Νάπολι κέρδισε με 2-0 τη Σασσουόλο στο «Σαν Πάολο» και μείωσε στο -3 τη διαφορά της από τη 2h Ρόμα. Συνεχίζει την ανοδική της πορεία η Ίντερ, η οποία επικράτησε με 2-1 της Κάλιαρι στη Σαρδηνία και πλησίασε στο -4 από τις θέσεις που δίνουν ευρωπαϊκά εισιτήρια.

Την 5η νίκη της στα έξι τελευταία παιχνίδια πρωταθλήματος πήρε η Νάπολι, η οποία επικράτησε με 2-0 της Σασσουόλο στο «Σαν Πάολο» και μείωσε στο -3 τη διαφορά της από τη 2η Ρόμα.

Πρωταγωνιστής των «παρτενοπέι» ήταν ο Ζαπάτα, ο οποίος άνοιξε το σκορ στο 61ο λεπτό με ωραία προσπάθεια και σουτ, ενώ στο 70’ ο Κολομβιανός έδωσε την ασίστ για το γκολ του Χάμσικ, με τον Σλοβάκο να διαμορφώνει το τελικό σκορ με ωραίο σουτ μέσα από την περιοχή.

Στο 71’ ο Μέρτενς αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη για τράβηγμα στον Μισιρόλι, ωστόσο η Σασσουόλο δεν μπόρεσε να εκμεταλλευτεί το αριθμητικό πλεονέκτημα, αν και είχε μεγάλη ευκαιρία για να μειώσει στο 78’, με τον Αντούχαρ να αποκρούει εντυπωσιακά το σουτ του Μανιανέλι.

Ανεβαίνει η Ίντερ


Σέριε Α: Πλησίασε τη Ρόμα η Νάπολι, ανεβαίνει η Ίντερ (video)
Τρίτη συνεχόμενη νίκη στη Σέριε Α για την Ίντερ, καθώς η ομάδα του Μαντσίνι κέρδισε με 2-1 την Κάλιαρι στη Σαρδηνία και πλησίασε στο -4 από τις θέσεις που οδηγούν στην Ευρώπη.

Οι «νερατζούρι» δημιούργησαν αρκετές ευκαιρίες για γκολ στο πρώτο μέρος και θα είχαν καταφέρει να προηγηθούν αν ο Ποντόλσκι ήταν πιο εύστοχος στις κεφαλιές που επιχείρησε στο 24’ και στο 43’.

Ότι δεν κατάφερε στο πρώτο μέρος η Ίντερ, το πέτυχε στο ξεκίνημα της επανάληψης, με τον Κόβατσιστς να ανοίγει το σκορ στο 47’ με ωραίο σουτ. Η Κάλιαρι προσπάθησε να αντιδράσει και είχε τρεις σημαντικές ευκαιρίες με χαμένο τετ-α-τετ του Κόσου (56΄) και σουτ των Μποκού (58’) και Λόνγκο (61’).

Η Ίντερ άντεξε την πίεση των γηπεδούχων και στο 68’ κατάφερε να πάρει προβάδισμα δύο τερμάτων με καταπληκτικό γκολ του Ικάρντι.

Η Κάλιαρι δεν τα παράτησε και στο 74’ κατάφερε να μειώσει με σουτ του Λόνγκο (η μπάλα χτύπησε στην πλάτη του Καρίσο και κατέληξε στα δίχτυα), ωστόσο οι «νερατζούρι» έφυγαν με τη νίκη από τη Σαρδηνία και μπήκαν για τα καλά στη μάχη για τα ευρωπαϊκά εισιτήρια.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.