Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Ρόις: «Πολύ δυνατή η Γιουβέντους, 50-50 η πρόκριση»

Ρόις: «Πολύ δυνατή η Γιουβέντους, 50-50 η πρόκριση»

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
23/2/2015 19:27
Μοιρασμένες είναι οι πιθανότητες πρόκρισης μεταξύ της Ντόρτμουντ και της Γιουβέντους, σύμφωνα με τον Μάρκο Ρόις.

Η Ντόρτμουντ αντιμετωπίζει την Τρίτη (24/2) τη Γιουβέντους για τους «16» του Τσάμπιονς Λιγκ και ο Μάρκο Ρόις, σε συνέντευξη του στο «Kicker», δήλωσε πως περιμένει δύο ισορροπημένους αγώνες, με τις πιθανότητες πρόκρισης να είναι μοιρασμένες.

Ο ίδιος χαρακτήρισε τη Γιουβέντους ως πολύ δυνατή ομάδα ενώ εξέφρασε την επιθυμία του να κατακτήσει κάποια στιγμή το πρωτάθλημα και το Τσάμπιονς Λιγκ με την Ντόρτμουντ:

«Η Γιουβέντους είναι πολύ δυνατή ομάδα και οι πιθανότητες πρόκρισης πιστεύω ότι είναι 50-50. Είμαστε αρκετά γενναίοι για να πούμε ότι μπορούμε να τους αποκλείσουμε εφόσον πραγματοποιήσουμε την καλύτερη μας εμφάνιση.

Είδαμε στον πρώτο γύρο ότι ήμασταν διαφορετικοί στο Τσάμπιονς Λιγκ σε σχέση με τις εμφανίσεις μας στη Μπουντεσλίγκα. Κερδίσαμε την Άρσεναλ και την Γαλατασαράι στην Κωνσταντινούπολη. Έχουμε ήδη ζήσει πόσο όμορφο είναι να αγωνίζεσαι σε έναν τελικό Τσάμπιονς Λιγκ και θέλουμε να κατακτήσουμε το τρόπαιο κάποια στιγμή
», δήλωσε ο Ρόις και πρόσθεσε:

«Το να κερδίσω το πρωτάθλημα παραμένει ο μεγάλος μου στόχος. Θέλω να πάρω το πρωτάθλημα τουλάχιστον μία φορά. Θα δώσω τα πάντα προκειμένου να το πετύχω και έχω ισχυρό προαίσθημα πως αυτό θα γίνει στο μέλλον».

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.