Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

«Έδεσε» Ρατς μέχρι το 2017 ο ΠΑΟΚ

«Έδεσε» Ρατς μέχρι το 2017 ο ΠΑΟΚ

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
22/2/2015 16:43
Τη φανέλα του ΠΑΟΚ μέχρι το καλοκαίρι του 2017 θα φοράει ο Ραζβάν Ρατς, ο οποίος υπέγραψε νέο συμβόλαιο συνεργασίας με τον «δικέφαλο του Βορρά».

Την επέκταση του συμβολαίου του Ραζβάν Ρατς για ακόμα δύο χρόνια ανακοίνωσε η ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

Ο Ρουμάνος μπακ-χαφ έβαλε την Κυριακή την υπογραφή του στο νέο συμβόλαιο που το πρόσφερε η διοίκηση και ο ίδιος με δηλώσεις του τόνισε πως δεν το σκέφτηκε ούτε στιγμή:

«Νομίζω πως είχα ένα πολύ καλό πρώτο εξάμηνο, μου παρουσιάστηκε μια ευκαιρία να υπογράψω νέο συμβόλαιο και το έκανα χωρίς δεύτερες σκέψεις. Μόλις μιλήσαμε για την επέκταση του συμβολαίου μου, αποδέχτηκα την προσφορά».

Για το αν υπάρξει και νέο συμβόλαιο με τον ΠΑΟΚ: «Θα προσπαθήσω να κάνω το καλύτερο κι αν αποδώσω καλά, έχω πιθανότητες να υπογράψω και νέο συμβόλαιο μετά το 2017. Μέχρι τότε πρέπει να δουλέψω για να αποδείξω πως είμαι σε καλή κατάσταση και αν βοηθήσω την ομάδα.

Θέλω ο ΠΑΟΚ να είναι μια από τις καλύτερες ομάδες στην Ελλάδα, να πάρει το πρωτάθλημα και να φτάσει όσο πιο μακριά μπορεί στην Ευρώπη. Αυτοί είναι οι βασικοί μου στόχοι και θα προσπαθήσω να βοηθήσω για να τους πετύχουμε
»

Για τη καθίζηση της ομάδας του: «Οι λόγοι μπορεί να είναι περισσότεροι από ένας. Δεν θέλω να μιλήσω γι’ αυτούς. Δεν είμαι εγώ αυτός που πρέπει να δώσω τις απαντήσεις. Είμαι ένας παίκτης, μπορεί να έχω περισσότερη εμπειρία από τους άλλους, αλλά είμαι ένας ποδοσφαιριστής που προσπαθεί για το καλύτερο. Στη ζωή ενός παίκτη υπάρχουν καλές και κακές περίοδοι».


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.